Vadonatúj poénok debütálnak a Dumaszínházban - Interjú Felméri Péterrel

Májusban ismét lesz Brand new - új anyagok estje, ahol a Dumaszínház humoristái korábban nem tesztelt, teljesen friss poénokkal szórakoztatják a nézőket. Ezúttal Felméri Péter az egyik fellépő, aki elárulta, ilyenkor ők is izgulnak, vajon hogyan fogadja majd a sztorikat a közönség.

Az új anyagok estjén eddig nem tesztelt poénokkal álltok a közönség elé. Nem izgultok ilyenkor?

De igen, hiszen csupa olyan anyaggal állunk ki, amit előtte még senkinek nem meséltünk. Ez mindig rizikó, mert nem lehet tudni, működik-e, nevetnek-e rajta, vagy csak mi gondoljuk viccesnek. Szerencsére az a tapasztalat, hogy az ilyen esteken a közönség nyitott, barátságos és támogató az irányunkba. Ahhoz, hogy valami igazán vicces legyen, alakítgatni kell rajta. Ha az ember elmondja többször, kialakulnak a megfelelő hangsúlyok, az egész összecsiszolódik.

Utána beépítitek más estekbe az itt debütáló poénokat?

Általában a többi estünkbe is belecsempészünk egy-egy új poént, de ha valami nagyobb lélegzetvételű dolgot szeretnénk kipróbálni, arra ez az est jobban megfelel. Ha valami működik, akkor visszük magunkkal tovább, ha viszont nem működik, megpróbáljuk máshogy elmondani. A nagyon érdekes témákkal megéri foglalkozni, megpróbálni más megvilágításba helyezni, mondjuk a következő új anyagok estjén.

Hányan léptek fel ilyenkor?

Változó, hogy hányan vagyunk, általában négy vagy öt fő a létszám. Attól függ, ki jelentkezik, kit érdekel a lehetőség, kinek van éppen új anyaga. Kialakult a megszokott kör, körülbelül tízen vagyunk, akik ezt váltásban csináljuk.

Lapozz, az interjú a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!
Lifestyle
A Vízöntő szerelmi életében drámai változások várhatók. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Lifestyle
Most elfelejtheted a monoton EDM ütemeket, amiket a fesztiválokon hallasz. Itt a selymes vokálok, és dallamok kerülnek előtérbe.