Kíméletlenül lecsap, beszól - Janklovics Péter rádiós műsorvezető lett

Április 20-tól minden reggel hatkor neked is jó reggelt kíván Janklovics Péter, aki immár a Class FM Morning Showjának egyik műsorvezetője – Stohl Bucival és Pataki Zitával együtt ébreszti, majd tízig szórakoztatja a hallgatókat.

Janklovics Péter a Morning Show egyik új műsorvezetője

Aki ismeri Pétert, tudja, hogy szeret aludni, illetve mostantól csak szeretne, mivel ezután nem csak pár hónapos kisfia lesz az oka korai ébresztőjének. Minden reggel ötkor kel, hogy beérjen az online rádióvá lett Class FM Üllői úti stúdiójába. „Nagyon-nagyon nehezen tudok felkelni, de a minden nap azért egy kicsit túlzás, mert eddig csak pár adáson vagyunk túl, még nincs akkora gond – meséli –, majd meglátjuk három hónap múlva.”

A humorista nem mondott rögtön igent. Egyrészt a korán kelés miatt hezitált, másrészt mert komoly fenntartásai voltak az ilyen jellegű rádiós műsorokkal szemben. „Mindig is kamunak éreztem, hogy reggel hatkor annyira jókedvűek és üvöltve röhögnek… Engem kifejezetten idegesít, mert ha én nagyon álmos vagyok, akkor nekem itt ne legyen jókedvű senki más” – magyarázza. Végül is nem tudott ellenállni a kihívásnak, így Péter szerepe lett a műsorban a trollkodás, vagyis arra a témára, amit Stohl felvet, ő kíméletlenül lecsap, beszól – szóval eléggé résen kell lennie.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Március utolsó vasárnapján ismét óraátállításra kerül sor - a változáshoz pedig sokszor nem olyan könnyű alkalmazkodni.
Fashion&Beauty
A sminkrajongók jól ismerik a legfőbb szabályt: mindig mossuk meg az arcunkat és távolítsuk el a sminket lefekvés előtt. Az viszont egyáltalán nem mindegy, milyen terméket is használsz ehhez.
Lifestyle
A kígyóuborka fogyasztásának élettani hatása számos pozitívumot rejt magában, azonban sok olyan folyamatot is eredményez a szervezetünkben, amire a legtöbben talán nem is gondolnak.