Mr. Borsodi – avagy Aranyosi tudja, mi kell a férfinak

Aranyosi Péter pár napja látható abban a Borsodi sört népszerűsítő videóban, amiben állítja: tudja, hogy mi kell a férfinak – de legalábbis nem lesz rest kideríteni. A videó egyben egy hatállomásos kocsmajáró körút beharangozása is: Aranyosi nyakába veszi kis hazánkat, és az ország különböző pontjain bukkan majd fel, hogy egy-egy korsó sör mellett kifaggassa férfitársait…

Aranyosi Péter a forgatásról

A videó egynapos forgatásán a humorista nyolcszor öltözött át, és saját bevallása szerint egy-két korsó sört el is fogyasztott… „A filmben látható, hogy mindig a kezem ügyében volt egy söröspohár. Temérdek mennyiséget kellett ahhoz csapolni, hogy a felvételek alatt minden egyes jelenetben elég nagy legyen a hab. Hol rá kellett tölteni, hol más ravasz módon habosítottam fel a sört a látvány érdekében. Aztán persze – csak az ellenőrzés miatt – picit bele is kóstoltam. Sok férfitársam ezt hívja hatékonyságnak: habos lett a sör is és még meg is kóstoltam… Szeretem a sört, de azért arra mindig figyelek, hogy csak mértékkel fogyasszuk!”

Péter szerint a cég marketinges csapata nem egyszerűen csak azért választotta őt, mert látták a Borsodi homályos című önálló estjét a Dumaszínházban, inkább az volt az ok, hogy a miskolci születésű Diósgyőr-drukker nem csak szűkebb hazájában véleményformáló. „Van 140 000 rajongóm, Diósgyőr-fanatikus vagyok, egy igazi Mr. Borsodi, aki sokféle emberrel megtalálja a hangot” – véli. „És az sem lehetett utolsó szempont, hogy éveken keresztül sörnagykövet voltam, amihez hozzátartozik, hogy rengeteg rendezvényen képviseltem már a kulturált sörfogyasztást – isteni volt.”

Azóta már a körút első állomásán is túl van a stáb. „Székesfehérváron tértünk be egy Borsodi sörös helyre, ahol alaposan kifaggattam a vendégeket, hogy szerintük mi kell a férfinak. Jó kis tippeket kaptam.”

A kampány során minden helyszínen készül egy-egy videó, de ha élőben is kíváncsiak Aranyosira, megnézhetik a Dumaszínházban – például június 4-én a Borsodi homályosban.

Mese felnőtteknek - Mogács Dániel az előadásáról vallott

Mogács mindig azt viszi színre, ami épp foglalkoztatja, és – színházi ember lévén – általában talál egy olyan dramaturgiai keretet, ami egybefogja a produkció különböző témáit. Jelen esetben a mesék világán keresztül mondja el, hogy mi a véleménye a taxisokról, a melegekről, Bogyóról és Babócáról, és általában a világ dolgairól…

Oldalak

Utazás
Ide-oda kapkodjuk a fejünket: zavarba ejtő szélsőségek jellemzik hazánk időjárását.
Sztárok
Kálid Artúrt sokan Will Smith magyar hangjaként ismerik. Az is közös bennük a hollywoodi színésszel, hogy mind a kettőjüknek kemény gyerekkoruk volt.
Fashion&Beauty
Anne Hathaway szombat este ünnepelte legújabb filmjének világpremierjét, ez alkalomból pedig nem akármilyen szerelést öltött magára.