A munka ünnepén sem lazítunk – Május elsején is Dumaszínház

Az év utolsó tavaszi hónapja sem okoz csalódást a Dumaszínház nézőinek, hiszen a megszokott kedvencek és a jól bevált produkciók mellett számos vendégelőadó is érkezik a Dumaszínház és a Kompót Dumaklub színpadára.

A munka ünnepén a Dumaszínház fellépői nem lazítanak. A Corvin Dumaszínházban – mustáros virsli és lufik helyett egy All Stars és Duma Jam sorozattal indítják a hónapot Aranyosi Péter, Hadházi László, Kiss Ádám, Kovács András Péter, Beliczai Balázs, Badár Sándor és Kőhalmi Zoltán.

Örülhetnek a Bödőcs rajongók, kedvencük májusban öt alkalommal áll színpadra: május 6-án Kőhalmival, 8-án Kiss Ádámmal és Beliczai Balázzsal lép fel, 9-én és 12-én pedig a Cefre Palotába várja a közönséget.

Lapozz, cikkünk még folytatódik!

Oldalak

Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.