A munka ünnepén sem lazítunk – Május elsején is Dumaszínház

Az év utolsó tavaszi hónapja sem okoz csalódást a Dumaszínház nézőinek, hiszen a megszokott kedvencek és a jól bevált produkciók mellett számos vendégelőadó is érkezik a Dumaszínház és a Kompót Dumaklub színpadára.

A munka ünnepén a Dumaszínház fellépői nem lazítanak. A Corvin Dumaszínházban – mustáros virsli és lufik helyett egy All Stars és Duma Jam sorozattal indítják a hónapot Aranyosi Péter, Hadházi László, Kiss Ádám, Kovács András Péter, Beliczai Balázs, Badár Sándor és Kőhalmi Zoltán.

Örülhetnek a Bödőcs rajongók, kedvencük májusban öt alkalommal áll színpadra: május 6-án Kőhalmival, 8-án Kiss Ádámmal és Beliczai Balázzsal lép fel, 9-én és 12-én pedig a Cefre Palotába várja a közönséget.

Lapozz, cikkünk még folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...