Lifestyle

Rovarinvázió a gyerekszobában – Avagy anyuci lendületben

Nem hittem el, amikor azt mondták, olyan gyorsan nőnek a gyerekek. Nincs mit tenni, kénytelen vagyok belátni. Mint ahogyan azt is, hogy most már viszonylag ügyesen tudok gazdálkodni az időmmel. Lölő nagyon sokat segít ebben is: ő tanít engem, én tanítgatom őt, miközben kezdek olyan „anyucikás” lenni…

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

Sosem fogom elfelejteni azt a gyöngyös ruhájú angyalkát, amelyet egy reggel találtam az ágyam melletti kis szekrényen. Egy kis ajándék, amelyet az éj leple alatt egy kis tündér varázsolt oda. Ez a kis tündér tényleg a világ legtündéribb tündére, az én anyukám, aki a mai napig úgy tud meglepni, mint senki más. Nekem ezt is jelenti anyának lenni. Mert én pont olyan jó mamikája szeretnék lenni a kicsi Lölőkémnek, mint amilyen az én mamácskám nekem.

Most már kapizsgálod, milyen lehet anyucikásnak lenni? :)

Különleges egy hét volt!

Mielőtt elsorolom neked, hogy milyen rettentő kreatív anyuka is tudok lenni, gyorsan elmesélem azt is, hogy ez a hét miért is volt annyira különleges!

Egy

Lölő hasról hátra fordult, aztán, ha lendületben van, megy az fordítva is, hátról hasra. Olyan ügyes! :) (És megint újabb, nagyobb ruhákat kellett elővennem a dobozból.)

Kettő

Hihetetlenül vidám napjaink vannak, rájöttem, hogy bizony párhetesen is van ám humorérzék! :) Most már elég egy kacsintás, és Lölő tátott szájjal vigyorog.

Három

Lölő igazi nő! Nyűgösebb napokon, amikor számára már a mi nyugalmunk is kevésnek bizonyul, jön a tükör. És bizony az mindig enyhülést hoz a kis Lölő-lélekbe. Hiába állunk mondjuk hárman elé, Lölő csak magát nézi. Mit nézi?! Mosolyog magára.

Négy

Nem tudok betelni velük: se a kislányommal, hogy micsoda csoda, sem a férjemmel, aki meg micsoda csodaapa! (Ja, igen, majd’ elfelejtettem… Apuci öltöztette, Lölővel én már csak a babakocsinál találkoztam. Milyen body volt rajta, na, milyen?! „Én már megtaláltam a hercegem, akit úgy hívnak, apa.” Így van ez, ha apucival kettesben sétálnak. Csak a miheztartás végett…)

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...