Lifestyle

18 dolog, ami megváltozott, amióta anya vagyok

Négy napja tiszta vagyok. Négy napja nem ettem kakaós kekszet. Nem tudom, mit tesznek bele, de amióta Lölő megszületett, nem tudtam leállni vele. Tüneményünk érkezésével jó pár dolog más lett, többek között megszerettem a vasalást, de változtak az olvasási és a vásárlási szokásaim is. Nézd csak, meg még ezek is!

1. Éberen alszom

A „bentlakásos” kilenc hónap alatt kezdetben az izgatottság miatt nem aludtam túl jól, aztán a tikkasztó, nyári hőség zavart meg, majd az egyre gömbölyödő pocakom miatt nem tudtam pihenni. Az utolsó néhány hét éjjeleit szinte ébren töltöttem, aztán reggelente jött egy bódulat, ami eltartott gyakran délután egyig. Így ment ez Lölő születéséig. Aztán emlékszem az első együtt töltött éjszakára, amikor a kórházi félhomályban csak néztem őt. Az volt anyatigrissé változásom éjjele. Amúgy Lölő már lassan két hónapja édesdeden alszik éjszakánként, így mi is tudunk. Elég jól. De ami igaz, az igaz: ha becsapnak egy ajtót a szomszédos kerület legeldugottabb házának legkisebb lakásában, arra is felébredek.

2. Átálltam a "gyorskajákra"

A gyorskaja számomra már nem azokat a bizonyos étteremben kapható termékeket jelenti, hanem azt, amit én dobok össze otthon. A rekordom egy ötperces leves, de ne, ne kérdezd, mit tettem bele és hogy csináltam! Egyébként ettől is népszerűbbek mostanság a rántott dolgok: csak kirántom az almát, a sajtot a hűtőből, és hamm, bekapom.

3. Rákattantam a kakaós kekszre

Lölő előtt nem ettem ilyeneket, de most a rabja lettem. Még most is csorog a nyálam, ha eszembe jut. Négy napja letettem. Pont. Nagyon nehéz.

4. Máshogy iszom a feketét

Kávéfogyasztási szokások? Tök egyszerű: reggel lefőzöm, este meg már meg is tudom inni.

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.