Lifestyle

Almási Kitti válaszol: Minden működött, mégsem voltam boldog

Tamara megtalálta azt, akit mindig keresett. A férje a csillagokat is lehozta neki, mégsem volt boldog, ezért elhagyta...

Dr. Almási Kitti, klinikai pszichológus

Videóimban az olvasói levelek, kérdések közül a leggyakrabban felmerülő problémákra fogok válaszolni. A célom az, hogy egy pillanatra elgondolkodtassam az embereket arról, hogy mindig, minden helyzetet megváltoztathatunk azáltal, ha új szempontból értelmezzük, ha másként tekintünk rá. Ennek a szemléletmódnak az elajátítása más életterületeken is nagy előny lehet.

Az olvasói történeteket, kérdéseket az [email protected] emailcímre várjuk! A kiválasztott leveleket név nélkül/álnévvel ellátva, változtatás nélkül közöljük.

Tökéletes volt, mégsem működött

"Kedves Kitti!

Nagyon kedvelem a videóit, csupa új megvilágításba helyezik a dolgokat.

Azért írok Önnek, mert a problémám a következő:

Volt egy gyerekkori "álmom", igazából amiben felnőttem, én is ezt szerettem volna: Egy férjet, aki megad nekem mindent, szeretetet és anyagi biztonságot is. Meg is kaptam, rajongásig szeretett, a csillagokat lehozta nekem, leste minden kívánságomat, elhalmozott ajándékokkal, utazásokkal, de rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok boldog, így nagyon nehezen ugyan, de elhagytam. Ennek már pár éve, azóta voltak kapcsolataim, a rögtön utána lévő pont az ellenkezője volt, semmibe vett, csak magát helyezte az előtérbe.
Aztán most egy ideje eléggé bezárkóztam és nincs is senki még a láthatáron sem, mert félek attól, hogy nem lesz mégegy olyan aki annyira szeret majd. Pedig ez butaság, nem voltam boldog, mégsem tudom elengedni teljesen. Miért lehet ez?

Valamint tartok attól is, hogy elég leszek-e majd?

Valószínűleg kevés az önbizalmam és önbecsülésem, hogy ezeket nem tudom elengedni, de már évek óta küzdök ezzel és nem látom a kiutat. Amikor az eszem tudja, hogy számomra a lehető legjobban dönöttem és nincs mitől tartanom, mégis bennem van a félsz.

Nagyon remélem, hogy beszél majd erről a témáról is az egyik videójában.

Addig is köszönöm az eddigi előadásokat,
Tamara "

Nem is olyan ritka eset

Nagyon súlyos témában kért segítséget Dr. Almási Kittitől egy olvasónk.

Leadfotó, kép: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.
Utazás