Almási Kitti vlog

Nagyon sok pár számol be arról, hogy a várva várt közös nyaralás pokollá válik, mert egyfolytában veszekednek vagy épp ellenkezőleg: nem tudnak miről beszélgetni. Dr. Almási Kitti erről készített videót a héten.

Olvasónk olyasmit tapasztalt, ami egyáltalán nem ritka jelenség. Olyan randija volt, amelyen szinte úgy érezte magát mint egy állásinterjún, ez pedig furcsa helyzetbe sodorta.

Olvasónk ezúttal egy sokszor felmerülő problémával kapcsolatban írt: párja nem tud elszakadni a szüleitől úgy, ahogy ez egy 30-as éveiben járó férfitól elvárható lenne.

Tamara megtalálta azt, akit mindig keresett. A férje a csillagokat is lehozta neki, mégsem volt boldog, ezért elhagyta...

Nagyon súlyos témában kért segítséget Dr. Almási Kittitől egy olvasónk.

Kevés emberi kapcsolat létezik konfliktusok nélkül, ezért természetes, hogy időnként mindannyian szembenézünk egy-egy ilyen helyzettel. Ki kezdeményezi a békülést és miért? Miként tudunk túljutni egy-egy vitán? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ Dr. Almási Kitti vlogbejegyzéséből.

Dr. Almási Kitti mai vlogbejegyzésében egy reményvesztett olvasónak segít.

Sokszor túl szigorúak vagyunk önmagunkkal szemben és marcangoljuk magunkat jelentéktelen dolgok miatt. Van, hogy furcsán lezárult kapcsolatok miatt van lelkiismeret-furdalásunk. Miért várunk el magunktól hibátlan viselkedést valamennyi helyzetben és hogyan kezeljük ezt a problémát? Ezekben a kérdésekben segít Dr. Almási Kitti bejegyzése.

Oldalak