Almási Kitti válaszol: Valóban szakítani akarsz vagy csak fenyegetőzöl vele?

A szakítás nagyon komoly és súlyos lépés, mégis rengeteg pár fenyegetőzik ezzel vita közben, anélkül, hogy komolyan gondolná. Mekkora károkat okozunk ezzel a másik félben? Dr. Almási Kitti erről készített videót.

Dr. Almási Kitti, klinikai pszichológus

Videóimban az olvasói levelek, kérdések közül a leggyakrabban felmerülő problémákra fogok válaszolni. A célom az, hogy egy pillanatra elgondolkodtassam az embereket arról, hogy mindig, minden helyzetet megváltoztathatunk azáltal, ha új szempontból értelmezzük, ha másként tekintünk rá. Ennek a szemléletmódnak az elajátítása más életterületeken is nagy előny lehet.

Az olvasói történeteket, kérdéseket az [email protected] emailcímre várjuk! A kiválasztott leveleket név nélkül/álnévvel ellátva, változtatás nélkül közöljük.

A párom szakítással fenyeget, mit tegyek?

Olvasónk olyasmit tapasztalt, ami egyáltalán nem ritka jelenség. Olyan randija volt, amelyen szinte úgy érezte magát mint egy állásinterjún, ez pedig furcsa helyzetbe sodorta.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.