Sztárok

Balogh Edinának a szíve szakadt meg, amikor el kellett válnia a gyermekeitől: "Sírtam némán..."

A celebritás élete az utóbbi időben fenekestül felfordult: nemrégiben kiderült, hogy zátonyra futott a kapcsolata a férjével, de a közelmúltban élete egyik legnagyobb kalandjába is belevágott.

Mozgalmas időszakon van túl

Balogh Edina, a Barátok közt egykori szereplője nemrégiben tudatta a publikummal, hogy férjével úgy döntöttek, véget vetnek a házasságuknak. A híresség november első felében interjút is adott, melyben mélyebben megvilágította döntése hátterét, illetve részletezte, hogyan telnek a mindennapjai egyedülálló édesanyaként. Balogh Edina számára ugyanakkor a közelmúlt egy másik érdekes kihívást is tartogatott: a korábbi sorozatsztár hónapokkal ezelőtt vasvillára cserélte a festőecsetet, és részt vett a TV2Farm VIP című műsorában. Bár egyáltalán nem bánta meg a döntését, a Facebookon nemrég elárulta: mielőtt belevágott volna az izgalmas kalandba, átélt néhány igazán fájdalmas pillanatot is.

"Nyár volt!... Tisztán emlékszem arra a hajnalra, amikor néma csendben próbáltam kilopózni egy bőrönddel a házból, hogy kijussak a kapunkban álló mikrobuszhoz. Aggódtam, nehogy felébredjenek a kicsikéim, és nehogy át kelljen élnem azt a pillanatot, hogy kiabálnak utánam : 'anya ne menj el!'... Sikerült! Kijutottam!" - idézte fel Balogh Edina a napot, amikor istenhozzádot kellett mondania imádott gyermekeinek.
Kattints a további képekért!

A Megasztár egykori énekese válságos időszakon van túl: csalás és sikkasztás miatt emeltek ellene vádat, a börtönt is megjárta, ám úgy tűnt, az utóbbi időben mégis rámosolyog a szerencse. Fekete egy fiatal, igéző szőkeség oldalán találta meg a boldogságot, a szerelem azonban tiszavirág életűnek bizonyult.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.