Sztárok

Katalin szúrós pillantása többet mond minden szónál: árulkodó üzenetet küldött Vilmosnak a hercegné

Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…

Nem maradt észrevétlen a hercegné viselkedése

Katalin hercegné egyre több feladatot lát el az utóbbi időben: mint megírtuk, nemrég Shaping Us néven új kampányt indított, hogy hangsúlyt fektessen a korai gyermekkor fejlődésének fontosságára, decemberben pedig az Ír Gárda tiszteletbeli ezredese lett. A jövendőbeli királyné Szent Patrik napján meglátogatta a gárdát, az ünnepségen pedig Vilmos is részt vett, s noha minden zökkenőmentesen zajlott, Katalin kemény viselkedése nem maradt észrevétlen. A hercegné fagyos pillantást vetett a férjére, ami a testbeszéd-szakértő szerint egyértelmű utalást rejtett. Részletek a galériában!

Szent Patrik napja igazán különleges volt Katalin hercegné számára, ugyanis most először lépett a nyilvánosság elé az Ír Gárda tiszteletbeli ezredeseként.
Kattints a további képekért!

Katalin a minap mesés összeállításban intézte a teendőit London belvárosában: a letisztult, nőies és elegáns outfit jól passzolt a hercegné kifinomult személyiségéhez.

Leadfotó: Pool/Samir Hussein/WireImage/Getty Images
Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...
Lifestyle
Soha többé nem fogod majd másképpen készíteni a fasírtot, ha kipróbálod ezt a receptet.