Sztárok

Döbbenetes fotókat készít a művész: így néznének ki napjainkban az elhunyt sztárok, ha még ma is élnének

Egy török művésznek köszönhetően ma már nem nehéz elképzelni, hogyan nézne ki Amy Winehouse, Heath Ledger vagy Diana hercegné, ha még mindig köztünk lennének.

Fantasztikus fotósorozat

Eszedbe jutott már valaha, hogyan néznének ki azok a világsztárok, akik jó ideje nincsenek köztünk? Vajon az idő múlásával mennyire hasonlítanának fiatalkori énjükre? Esetleg idős korukra teljesen felismerhetetlenné váltak volna? Roppant érdekes kérdések ezek, melyekre sokáig azt hittük, sosem fogunk választ kapni – egy tehetséges és kreatív művésznek hála azonban ennek ma már csak a képzelet szab határt. Alper Yesiltas török illusztrátor a mesterséges intelligencia segítségével elkészítette néhány olyan legenda portréját, akik évekkel ezelőtt távoztak az élők sorából. Galériánkban megmutatjuk, hogyan festenének napjainkban a hírességek, ha még ma is élnének:

Tupac Shakur 1996 óta nincs közöttünk – a mesterséges intelligencia szerint ilyen lenne most a legendás rapper.
Kattints a további képekért!

Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában van, amit jól bizonyítanak legfrissebb fotói is.

Leadfotó: Peter Macdiarmid/Getty Images for NARAS ; Vera Anderson/WireImage/Getty Images ; Anwar Hussein/WireImage/Getty Images
Forrás: Bors

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.