Sztárok

Mel Gibson fia kiköpött mása az apja fiatalabb verziójának: A szexi Milo is színészi pályára lépett - fotók

A rettenthetetlen és a Halálos fegyver filmek sztárja, Mel Gibson igazi szívtiprónak bizonyult az évtizedek alatt, hiszen három nőtől összesen kilenc gyermeke született. Az első házasságából származik Milo, aki apja nyomdokaiba lépett.

Mel Columcille Gerard Gibson leginkább akcióhősszerepeiről ismert. Első igazán emlékezetes alakítását, amit a mai napig emlegetünk, a Mad Max posztapokaliptikus akciófilmek főszereplőjeként nyújtotta. Ezután jött a Halálos fegyver filmsorozat, amiben Martin Riggst formázta meg, és végképp Hollywood kedvencévé vált az 1980-as években. A következő évtizedben még felkapottabb lett, pláne A rettenthetetlen után, aminek producere, rendezője és főszereplője is volt, és amelyért elnyerte a legjobb rendezőnek járó Golden Globe-díjat, valamint a legjobb rendezőnek és a legjobb filmnek járó Oscar-díjat. Később ő rendezte és készítette el A passió című bibliai drámát, amely pénzügyileg sikeres volt, de rendkívül vitatott. Így halmozta a sikert az elmúlt években, de nem kerülték el a botrányok sem az alkoholizmusa, valamint erőszakos viselkedése miatt, ráadásul három nőtől, összesen kilenc gyermeke született, köztük a 32 éves Milo, aki szintén a színészi pályát választotta.

Kattints a galériára!

Mel Gibson és Robyn Denise még 1980-ban házasodtak össze. Abban az időben Robyn fogorvos volt, Mel pedig egy ismeretlen színész. Az évek folyamán nemcsak Gibson hírneve nőtt, hanem gyermekeinek száma is, hiszen népes család az övéké! Összesen hat gyermekük született: egy lányuk, Hannah és hat fiuk: Edward, Christian, William, Louis, Milo és Thomas. Végül 26 év házasság után Gibson és Robyn 2006-ban elváltak.
Kattints a további képekért!

A világhírű akciósztár hét gyermek édesapja, aki négy lányára bizony meglehetősen büszke lehet, hiszen mind gyönyörű felnőtt nővé érett, különösen Arissa.

fotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.