Sztárok

Katalin szúrós pillantása többet mond minden szónál: árulkodó üzenetet küldött Vilmosnak a hercegné

Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…

Nem maradt észrevétlen a hercegné viselkedése

Katalin hercegné egyre több feladatot lát el az utóbbi időben: mint megírtuk, nemrég Shaping Us néven új kampányt indított, hogy hangsúlyt fektessen a korai gyermekkor fejlődésének fontosságára, decemberben pedig az Ír Gárda tiszteletbeli ezredese lett. A jövendőbeli királyné Szent Patrik napján meglátogatta a gárdát, az ünnepségen pedig Vilmos is részt vett, s noha minden zökkenőmentesen zajlott, Katalin kemény viselkedése nem maradt észrevétlen. A hercegné fagyos pillantást vetett a férjére, ami a testbeszéd-szakértő szerint egyértelmű utalást rejtett. Részletek a galériában!

Szent Patrik napja igazán különleges volt Katalin hercegné számára, ugyanis most először lépett a nyilvánosság elé az Ír Gárda tiszteletbeli ezredeseként.
Kattints a további képekért!

Katalin a minap mesés összeállításban intézte a teendőit London belvárosában: a letisztult, nőies és elegáns outfit jól passzolt a hercegné kifinomult személyiségéhez.

Leadfotó: Pool/Samir Hussein/WireImage/Getty Images
Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.