Sztárok

Láttad már? Pierce Brosnan 22 éves fia szexi modell lett: bolondulnak a nők a szívtipró Parisért

Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.

Jóképű pasi lett

Bár a 69 éves Pierce Brosnan a mozivásznon a nőcsábász 007-es ügynököt alakította, a valóságban sokkal romantikusabb, ragaszkodóbb típus, akinek a családja a legfontosabb. Első felesége, Cassandra Harris 1991-ben rákban hunyt el, ez nagyon megviselte a színészt – a házaspárnak egy gyermeke született, ő Brosnan legidősebb vérszerinti fia, a 38 éves Sean. A sztár első feleségének egyébként volt már egy lánya, Charlotte és egy fia, Christopher, akit Brosnan szintén a nevére vett. Sajnos nevelt lánya 2013-ban ugyanabban a betegségben elhunyt, mint az édesanyja. Az egykori James Bond a tragédia után szentül hitte, hogy soha többé nem lesz szerelmes, azonban három év gyász és egyedüllét után a sors összehozta második feleségével, Keely Shaye Smith-szel, akivel mind a mai napig boldog házasságban él együtt. Két fiuk született, a most 26 éves Dylan és a 22 éves Paris, akiért nők milliói rajonganak. A sztárcsemete egyértelműen édesapjára ütött, hiszen pont olyan sármos és jóképű, mint a Bond-filmek sztárja:

Paris 2001. február 27-én látta meg a napvilágot Kaliforniában. Már egész fiatalon felfedezték benne a tehetséget, és egy neves modellügynökség, a Los Angeles-i Next Models kezdte foglalkoztatni, ennek köszönhetően pedig olyan világhírű luxusmárkák divatbemutatóján léphetett kifutóra, mint például a Dolce & Gabbana.
Kattints a további képekért!

Noha Louis de Funès évtizedek óta nincs már köztünk, neve ma is ismerősen cseng még a legfifiatalabbak körében is. A színésznek négy unokája van, két fiú és két lány – kisebbik fiúunokája, Charles mostanra huszonéves fiatal felnőtté érett, és olyan jóképű, hogy arra nincsenek szavak.

Leadfotó: Mike Marsland/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.