Sztárok

Ezt a 7 világsztárt véletlenül fedezték fel: Volt, aki az utcán árult parfümöt

Nehéz elhinni, hogy Jason Statham korábban parfümöt és ékszereket árult az utcákon, Charlize Theront pedig egy dühkirohanásnak köszönhetően fedezték fel.

Mi a közös a következő 7 sztárban? Hogy mindegyiküket a véletlennek köszönhetően fedezték fel. Ha előtte valaki az mondta volna nekik: egy napon híresek és gazdagok lesznek, valószínűleg kinevetik. De épp ezért olyan inspiráló és csodálatos a történetük, mert elhiteti velünk: léteznek hétköznapi csodák és bárkivel megtörténhetnek.

Szóval, hogyan lett világsztár 7 átlagos emberből?

Kattints a galériára!

Charlize Theron Egyszer Charlize megpróbált beváltani egy csekket, amit az anyja küldött neki, de egy banki pénztáros nem volt hajlandó megtenni, mivel problémái voltak az állampolgárságával. Charlize vitatkozni kezdett a pénztárossal, és megpróbálta meggyőzni, hogy adja neki a pénzt. A zűrzavar felkeltette John Crosby, tehetségkutató figyelmét, és lenyűgözte a 19 éves lány elszántsága, ezért átadta neki a névjegykártyáját. Sőt: még a csekkjét is beváltotta.
Kattints a további képekért!

Nincs könnyű dolga annak, aki világsztárrá akar válni, ám egyetlen rossz húzás is elég ahhoz, hogy valaki a csúcsról a mélybe zuhanjon.

forrás: brightside.me, fotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.