Sztárok

25 éves lett Arnold Schwarzenegger és házvezetőnőjének gyermeke: emiatt a fiú miatt vált el a sztár neje a színésztől

Ő az a gyerek, aki miatt bő egy évvel ezelőtt Arnold Schwarzenegger elvált, mivel a fiút a világsztár házvezetőnője hozta a világra. Apja klónja a srác, aki legutóbb a 25-öt töltötte már.

Sztár

Arnold Schwarzenegger egy osztrák kis faluban született, 14 éves korában kezdett el gyúrni, 1965 és 1980 között pedig hétszer nyerte el a Mr. Olympia és hatszor a Mr. Universe címet. Hollywood hamar felfigyelt rá, a 80-as évek években pedig sorra kapta a szerepeket, amelyek mára legendásak: Conan, a barbár, majd a Terminátor-filmek. Hosszú évek óta azonban rendre a fia miatt kerül címlapokra - a házvezetőnőjét ejtette teherbe, miatta vált el tőle a neje - írja a TWN.hu.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.