Sztárok

Agyrém, hogy múlik az idő - 10 sztár, aki idén már 70 éves

Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!

Elég ránézni ezekre a sztárokra és akaratlanul is egyetlen kérdés hagyja el szánkat: mi a titkuk? A fiatalos arcukat és megjelenésüket látva csodáljuk, hogy - néhány kivételtől eltekintve - milyen szépen és méltóságteljesen öregszenek. Habár fiatalon is gyönyörűek, szexi, sármosak voltak, az időskor még karizmatikusabbá tette őket. Amennyire is nehezedre esik elhinni, de el kell foganod, hogy ez a 10 sztár idén tölti be a hetvenedik életévét!

Kattints a galériára!

Az egykori James Bond, hollywoodi örök szívtiprója Pierce Brosnan május 16-án lesz 70 éves! Ha valaki, hát ő tudja, hogyan kell szépen megöregedni. Hihetetlen, de még mindig rengeteg energiája van, és folyamatosan jár forgatásokra. Utoljára a Black Adam c. filmben láthattad.
Kattints a további képekért!

Ben Affleck, Matthew Perry, Channing Tatum – csak néhány olyan világhírű sztár, akik ismerkedős oldalakon és különböző randis applikációkon keresik a nagy őt!

leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.