Sztárok

Tragédiák sora sújtja Sharon Stone családját: újabb hatalmas veszteség érte a világhírű színésznőt

Az Elemi ösztön egykori sztárja elveszítette 57 éves öccsét.

Újabb halál a családban

Elhunyt a 64 esztendős hollywoodi filmcsillag, Sharon Stone öccse: az 57 esztendős Patrick - akit főként filmproducerként ismertek - vasárnap reggel halt meg Pennsylvaniában, szívbetegség miatti hirtelen szívhalál következtében - jelentette be a halottkém irodájának képviselője. Stone felesége, Tasha így búcsúzott férjétől a közösségi médiában: „Úgy érzem, mintha kitépték volna a szívemet a mellkasomból. Patrick elment, hogy a mi édes Riverünkkel legyen. Nem tudom, mit mondhatnék még, ő volt a világom.” A házaspár kisfia, River két évvel ezelőtt, 11 hónapos korában veszítette életét.

Sharon Stone-ról 2022 novemberében derült ki, hogy miómás daganatot találtak a szervezetében. Az Elemi ösztön és a Casino színésznője elmondta: először félrediagnosztizálták, majd félre is kezelték, és csak akkor értesült a daganatról, amikor egy másik orvost is felkeresett. A színésznőnek egyébként már 2001-ben is jóindulatú tumorokat távolítottak el a testéből a szakemberek.

(TMZ)

Az immáron 73 éves Shelley Duvall az 1980-as Ragyogás című horrorfilmben nyújtott alakításával vált közismertté, a forgatáson azonban olyan traumákat élt át, melyek örökre megváltoztatták az életét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.