Sztárok

Másfél év után véget ért Weisz Fanni és párja kapcsolata: így nyilatkozott a szakításról a modell

Zátonyra futott Weisz Fanni és Bókay Gergő kapcsolata. A modell és egykori szerelme sosem engedtek túl nagy bepillantást a magánéletükbe, annyit azonban most elárultak, milyen viszonyban maradtak a szakítás után.

Külön utakon folytatják

Alig kezdődött el az idei év, máris botrányos sztárszakításoktól hangos a sajtó. Először az Ázsia Expressz győztes házaspárja, Horváth Gréta és Meggyes Dávid jelentette be, hogy elválnak útjaik egy harmadik fél, a Dancing with the Stars showműsorból ismert Stana Alexandra miatt – akinek szintén a közelmúltban futott zátonyra a kapcsolata –, aztán felröppent a pletyka, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor házasságában sincs minden rendben. Ám a legnagyobb port minden kétséget kizáróan Kulcsár Edina és Csuti szakítása kavarta fel, főleg miután az egykori szépségkirálynő váratlanul bejelentette, hogy a rapper G.w.M, polgári nevén Varga Márk személyében újra rátalált a szerelem. Úgy tűnik azonban, még koránt sem értünk az összetört szívek listájának végére, ugyanis a minap kiderült, hogy egy újabb álompár döntött a szakítás mellett: bár Weisz Fanni és kedvese boldognak tűntek egymás mellett, a szerelem végül kihűlt, a gyönyörű magyar modell pedig ismét a szinglik táborát erősíti. További részletek a galériában!

Fanni számára nem ismeretlenek a szakítással járó nehézségek: korábbi szerelméért szinte mindent feladott, még az édesanyjával is megszakította a kapcsolatot, ám miután felbomlott a házassága, szerencsére rendeződött közöttük a viszony.
Kattints a további képekért!

Weisz Fanni kifejezetten aktív a közösségi oldalain, ennek ellenére a magánéletéről csak nagyon keveset posztol. Éppen ezért testvére, Gábor sem túl gyakran tűnik fel a modell Instagram-oldalán.

Leadfotó: Instagram/ realweiszfanni

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle