Lehullt a lepel: Stana Alexandra elárulta, hogyan jött össze Meggyes Dáviddal, és miért ért véget Köcse Györggyel való házassága

A Dancing with the Stars profi táncosa nem titkolja tovább, hogy új kedvese az a Meggyes Dávid, akiről kiderült, hogy többször is megcsalta feleségét, Horváth Grétát – Alexandra azt is elárulta, miért lett vége Köcse Györggyel való házasságának.

Bonyolult szerelmi szálak

A 2022-es év bizony óriási szakításokkal indult: a sajtó a mai napig Kulcsár Edina és Csuti válásával van tele, valamint azzal, hogy az egykori szépségkirálynő már is megtalálta élete új párját, a rapper G.w.M, azaz Varga Márk személyében. Nagy visszhangot keltett még az Ázsia Expressz győztes párosának szakítása is: január elején ugyanis kiderült, hogy 4 év után elhagyta feleségét és kisfiát Meggyes Dávid. A szomorú hírt akkor Horváth Gréta osztotta meg Instagram-oldalán: „Dávid úgy döntött, kilép az életünkből. Az, hogy mi történt, nem szeretném leírni, szeretnék méltóságteljesen viselkedni. Éppen elég ez amit elszenvedünk Filippel”. Azóta az is kiderült, hogy Dávid Edinához hasonlóan azért döntött a válás mellett, mert időközben lett valakije, habár napvilágot látott az igazság, miszerint kapcsolatuk alatt Meggyes bizony több nővel is megcsalta feleségét. Miután azonban Dávid közösségi oldalán tisztázta, hogy van valakije, egyből megindultak a találgatások, hogy ki lehet a titokzatos illető – a szálak és a nyomok hamar a profi táncosnőhöz, Stana Alexandrához vezettek, akinek házassága egyébként még tavaly november végén ért véget alig öt hónap után a szintén táncos Köcse Györggyel. Stana akkor a Bors kérdésére, miszerint ő- e Dávid új párja, a következőt felelte: „Hogy egy elterjedt kommunikációs fordulattal éljek, nem erősítem meg, de nem is cáfolom, hogy együtt vagyunk Dáviddal”. Akkor már sejteni lehetett a válaszból, hogy ők ketten bizony egy párt alkotnak, a minap a HOT! Magazinnak Alexandra már részletesebben is beszámolt új kapcsolatáról.

Lapozz a részletekért!

Oldalak