Autóbalesetet szenvedett Arnold Schwarzenegger - a világhírű színész okozta a karambolt

Az esemény múlt hétvégén történt: az egykori kaliforniai kormányzó több autóval is karambolozott. A Terminátor-filmek sztárja nem sérült meg az incidens során.

Négy jármű is érintett a balesetben

Autóbaleset okozott Los Angelesben a legendás hollywoodi színész, az egykoron testépítőként és kaliforniai kormányzóként is ismertté vált Arnold Schwarzenegger. Az Osztrák Tölgyként is emlegetett 74 esztendős akciósztár sajtóértesülések szerint a piroson hajtott át terepjárójával, amikor nekiütközött egy autónak, aminek volánja mögött egy női sofőr ült. A világhírű színész egyetlen karcolás nélkül úszta meg az esetet, és csupán a női vezetőért aggódott, aki könnyű sérülést szenvedett - jelentette a Variety. Az incidens a West Sunset Boulevard és az Allenford Avenue sarkán történt pénteken 16:35 körül - közölte a Los Angeles-i rendőrség sajtóközleményében.

A helyi rendőrség közölte: amikor munkatársaik a helyszínre érkeztek, megállapították, hogy négy jármű is érintett a legendás színész által okozott közlekedési balesetben. Egy nőt a fején keletkezett horzsolás miatt kórházba is kellett szállítani.

A Los Angeles-i rendőrség hozzátette: az esettel összefüggésben egyelőre nem merült fel alkohol- vagy kábítószerfogyasztás gyanúja, de minden körülményt megvizsgálnak, a nyomozás pedig jelenleg is folyamatban van.

A TZM fotóin világosan látszik, hogy Arnold Schwarzenegger városi terepjárója egy piros Priusszal koccant. A felvételeken a 74 esztendős világsztár fekete nadrágban és szürkés szakállal mutatkozott, és az is kiderült, hogy barátja, Jake Steinfeld is a helyszínen tartózkodott, arról azonban egyelőre nem szól a fáma, hogy ő is a terepjáró utasa volt-e.

Az osztrák származású Arnold Schwarzenegger testépítőként kezdte karrierjét, majd jelentős hollywoodi akciósztárrá avanzsált olyan kultikus mozik által, mint a Terminátor, a Ragadozó, vagy a Total Recall - Az emlékmás. 2003-tól 2011-ig tevékenykedett Kalifornia kormányzójaként, mandátuma lejártát követően pedig visszatért a filmiparba.

Fotó: 123rf

Oldalak