Nagy bejelentést tett házasságát illetően Kulcsár Edina: „Elengedtük egymás kezét”

Sokat küzdöttek a házasságuk megmentéséért, de sajnos nem sikerült. Kulcsár Edina az Instagram-oldalán jelentette be a szomorú hírt.

Nem tudták megmenteni a kapcsolatukat

Szabó-Kulcsár Edina, egykori szépségkirálynő és modell, illetve férje, Szabó András Csuti szerelme 2016-ban szökkent szárba, azóta két gyönyörű gyermekük is született: Medox 2018-ban, Nina pedig 2020-ban látta meg a napvilágot. Sokáig úgy tűnt, mintacsaládként élnek, életükbe gyakran engedtek bepillantást a közösségi oldalaikon is. Pont ezért sokkolt mindenkit, amikor tavaly ősszel a Nyerő Páros című műsor legújabb évadában arról vallottak, hogy problémák vannak a kapcsolatukban. Saját bevallásuk szerint a szereplést is azért válallták el, hogy mindent megtegyenek a házasságuk megmentéséért.

A házaspár tagjai pénteken szinte ugyanazzal a poszttal jelentették be az Instagram-oldalukon, hogy külön utakon folytatják. Edina bejegyzésének szövegét alább változtatás nélkül közöljük, a poszt ide kattintva tekinthető meg.

Egy évig küzdöttünk, de mivel mindenkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét. Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbe hozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment.

Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk és, hogy szeretetteljes környezetet teremtsünk számukra.

Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt is és neveljük a gyerekeket. Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, ráadásul egy ideje már tart ez az állapot, így kérünk szépen mindenkit, hogy tegyetek ti is így és kíméljetek meg minket a rosszindulatú és ítélkező kommentektől. Kérjük a sajtó munkatársait, legyenek tekintettel a helyzetre, magánéleti témában nem kívánunk nyilatkozni!

Köszönjük előre is a támogatásotokat!” – olvasható Edina posztjában.

Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok páratlan sikerekre lehet büszke. Az ünnepelt kardvívó nagy szenvedélye a sport, aminél csak gyönyörű felségét, Bettit imádja jobban.

Fotó és leadfotó: Mokka / TV2

Oldalak