Sztárok

Nagy bejelentést tett házasságát illetően Kulcsár Edina: „Elengedtük egymás kezét”

Sokat küzdöttek a házasságuk megmentéséért, de sajnos nem sikerült. Kulcsár Edina az Instagram-oldalán jelentette be a szomorú hírt.

Nem tudták megmenteni a kapcsolatukat

Szabó-Kulcsár Edina, egykori szépségkirálynő és modell, illetve férje, Szabó András Csuti szerelme 2016-ban szökkent szárba, azóta két gyönyörű gyermekük is született: Medox 2018-ban, Nina pedig 2020-ban látta meg a napvilágot. Sokáig úgy tűnt, mintacsaládként élnek, életükbe gyakran engedtek bepillantást a közösségi oldalaikon is. Pont ezért sokkolt mindenkit, amikor tavaly ősszel a Nyerő Páros című műsor legújabb évadában arról vallottak, hogy problémák vannak a kapcsolatukban. Saját bevallásuk szerint a szereplést is azért válallták el, hogy mindent megtegyenek a házasságuk megmentéséért.

A házaspár tagjai pénteken szinte ugyanazzal a poszttal jelentették be az Instagram-oldalukon, hogy külön utakon folytatják. Edina bejegyzésének szövegét alább változtatás nélkül közöljük, a poszt ide kattintva tekinthető meg.

Egy évig küzdöttünk, de mivel mindenkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét. Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbe hozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment.

Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk és, hogy szeretetteljes környezetet teremtsünk számukra.

Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt is és neveljük a gyerekeket. Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, ráadásul egy ideje már tart ez az állapot, így kérünk szépen mindenkit, hogy tegyetek ti is így és kíméljetek meg minket a rosszindulatú és ítélkező kommentektől. Kérjük a sajtó munkatársait, legyenek tekintettel a helyzetre, magánéleti témában nem kívánunk nyilatkozni!

Köszönjük előre is a támogatásotokat!” – olvasható Edina posztjában.

Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok páratlan sikerekre lehet büszke. Az ünnepelt kardvívó nagy szenvedélye a sport, aminél csak gyönyörű felségét, Bettit imádja jobban.

Fotó és leadfotó: Mokka / TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.
Lifestyle
Ha nem is mérgesedik el minden, egy hosszabb mosolyszünetre egészen biztosan számíthatsz. A veszekedés hevében inkább gondolj át mindent kétszer.