Sztárok

Nicole Kidman húga kiköpött mása a világsztárnak: ilyen szépen mutatnak egymás mellett – fotók

Nicole Kidman számára a családja a legfontosabb, s talán a húgával, Antoniával van a legszorosabb kapcsolata. Ráadásul annyira hasonlítanak egymásra, hogy a színésznő ha akarná, sem tudná letagadni a vérrokonságot.

Imádják egymást

Nicole Kidman karrierjéről és sikereiről akár regényt is lehetne írni: az 54 éves hollywoodi színésznő számtalan alkalommal bizonyította már be a tehetségét, ráadásul seregnyi díjnyertes mozifilm jelzi a nevét. Az Oscar- és Golden Globe-díjjal is kitüntetett híresség hazájában, Ausztráliában kóstolt bele először a színjátszásba, s már közkedvelt sztár volt, amikor a világ megismerte a Halálos nyugalom című filmben. Ezt követően nem volt megállás a siker felé vezető úton: egyre több ígéretes szereplehetőséggel keresték még, mostanra pedig a legnépszerűbb színészek között tartják számon. A híresség igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a pályafutása mellett a magánélete is csodálatosan alakult: bár Tom Cruise-zal kötött házassága zátonyra futott, 2006-ban ismét rátalált a szerelem Keith Urban country énekes személyében, akitől két kislánya született. Mindemellett szoros kapcsolatot ápol a többi családtagjával is, a húgával különösképpen. Galériánkban megmutatjuk, milyen szembetűnő a hasonlóság a két testvér között:

Nicole és Antonia gyermekkorukban is jó testvérek voltak, annak ellenére, hogy három év korkülönbség van köztük a színésznő javára. Összetartásuk azután sem gyengült, hogy Nicole világhírnévre tett szert, sőt: testvére már a kezdetekkor támogatta mindenben, és támaszt nyújtott neki még a legnehezebb pillanatokban is.
Kattints a további képekért!

Akár össze is lehetne keverni Reese Witherspoont és lányát, hiszen Ava a színésznő kiköpött mása – a minap szexualitásáról is őszintén vallott a 22 éves lány Instagram-oldalán, így az sem titok többé, melyik nemhez vonzódik.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Egészség
Valószínűleg hallottál már arról, hogy az, amit a testünkbe viszünk - például a gyorsétel, a cigarettafüst és az alkohol - közvetlen hatással van az egészségünkre. De mi a helyzet azzal, amit a...
Lifestyle
A kávé hűtőbe helyezését általában biztonságos tárolási módnak tekintik, de nem minden esetben tökéletes módszer, így bizonyos szabályokat feltétlenül szükséges betartani.
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.