Nicole Kidman húga kiköpött mása a világsztárnak: ilyen szépen mutatnak egymás mellett – fotók

Nicole Kidman számára a családja a legfontosabb, s talán a húgával, Antoniával van a legszorosabb kapcsolata. Ráadásul annyira hasonlítanak egymásra, hogy a színésznő ha akarná, sem tudná letagadni a vérrokonságot.

Imádják egymást

Nicole Kidman karrierjéről és sikereiről akár regényt is lehetne írni: az 54 éves hollywoodi színésznő számtalan alkalommal bizonyította már be a tehetségét, ráadásul seregnyi díjnyertes mozifilm jelzi a nevét. Az Oscar- és Golden Globe-díjjal is kitüntetett híresség hazájában, Ausztráliában kóstolt bele először a színjátszásba, s már közkedvelt sztár volt, amikor a világ megismerte a Halálos nyugalom című filmben. Ezt követően nem volt megállás a siker felé vezető úton: egyre több ígéretes szereplehetőséggel keresték még, mostanra pedig a legnépszerűbb színészek között tartják számon. A híresség igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a pályafutása mellett a magánélete is csodálatosan alakult: bár Tom Cruise-zal kötött házassága zátonyra futott, 2006-ban ismét rátalált a szerelem Keith Urban country énekes személyében, akitől két kislánya született. Mindemellett szoros kapcsolatot ápol a többi családtagjával is, a húgával különösképpen. Galériánkban megmutatjuk, milyen szembetűnő a hasonlóság a két testvér között:

Nicole és Antonia gyermekkorukban is jó testvérek voltak, annak ellenére, hogy három év korkülönbség van köztük a színésznő javára. Összetartásuk azután sem gyengült, hogy Nicole világhírnévre tett szert, sőt: testvére már a kezdetekkor támogatta mindenben, és támaszt nyújtott neki még a legnehezebb pillanatokban is.
Kattints a további képekért!

Akár össze is lehetne keverni Reese Witherspoont és lányát, hiszen Ava a színésznő kiköpött mása – a minap szexualitásáról is őszintén vallott a 22 éves lány Instagram-oldalán, így az sem titok többé, melyik nemhez vonzódik.

Leadfotó: 123rf

Oldalak