Felismerhetetlenül néz ki Nicole Kidman és Tom Cruise fia

Az egykori álompár, Tom Cruise és Nicole Kidman fia a felismerhetetlenségi megváltozott – képek a cikkünkben!

Igazi álomcsaládnak indultak

Tom Cruise és Nicole Kidman, a két hollywoodi világsztár 1990-ben ismerkedett meg egymással a Mint a villám című film forgatásán - fél évvel később pedig olyan szerelmesek voltak, hogy 1990 karácsonyán már össze is házasodtak. Pár évvel később két gyermeket fogadtak örökbe: az 1992-ben született Isabella Jane-t és az 1995-ös születésű Connor Anthony-t, akiket nagy szeretetben neveltek együtt házasságuk mind a 11 évében – egészen addig, míg a pár 2001-ben bejelentette, hogy elválik egymástól.

A válás pontos okai ma sem ismertek: egyesek szerint Tom Cruise hite (vagyis a szcientológiai egyház) miatt szakítottak egymástól; mások szerint Nicole 1999-es vetélése játszott közre a szakításban -vannak azonban olyanok is, akik szerint a két sztár egyszerűen csak elhidegült egymástól.

Az biztos, hogy ezt már nem tudjuk meg, az azonban tény, hogy a gyermekek Tom Cruise-zal maradtak, aki féltve óvta minden lépésüket a rivaldafénytől – ez mondjuk nem is csoda, mert a gyerekek az apjuk hatására felvették a szcientológiai hitet és az egyház árgus szemei előtt nőttek fel, távol a sztárság zajától.

Nemrég azonban Nicole Kidman és Tom Cruise örökbefogadott fia, a ma már 26 éves Connor Anthony új képet töltött fel a közösségi médiás oldalaira, melyeken egyszerűen felismerhetetlenül néz ki!

Kíváncsi vagy Tom Cruise és Nicole Kidman fiára? Kattints a következő oldalra és megmutatjuk, hogyan néz ki ma Connor!

Fotó: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2