Katy Perry ezúttal szinte mindent megmutatott: félmeztelenül és pucsítva pózol legfrissebb fotóján

A dögös énekesnő nemigen ismer határokat, ha testéről és a szexizésről van szó: rendszeresen megdöbbenti rajongóit a merészebbnél-merészebb képekkel, ez pedig most sem történt másképp.

Még férje, Orlando Bloom is kommentelt a fotó alá

A sztárok többsége nem éppen a szégyenlősségről ismert: elég, ha csak Britney Spearsre, Rihannára vagy éppen Miley Cyrusra gondolunk, akik mint fellépéseiken, mind pedig közösségi oldalaikon rendre szexi, szinte mindent megmutató fotókat posztolnak. Közéjük tartozik Katy Perry is, aki kicsit sem lóg ki a sorból: ha a helyzet és egy jó fotó úgy kívánja, ő bizony nem takargatja bájait, így azok sokszor szolgálnak témát a sajtó számára. A 37 éves énekesnő valószínűleg tudja, hogy kár lenne testét takargatni, amíg ilyen remek formában van, követői pedig szinte már el is várják tőle, hogy mutasson valami „botrányosat” – nos, így tett a minap is, amikor fedetlen keblekkel, pucsítva állt a kamera elé, a végeredmény pedig az Instagramon landolt – férje, Orlando Bloom is kommentelt a kép alá, hiszen ezt már ő sem tudta szó nélkül hagyni…

Katy Perry egy igazi szexistennő: gyönyörű arc, bombaforma, remek kisugárzás, töménytelen tehetség. Kell ennél több? Nos, minden bizonnyal nem árt az sem, ha egy sztár olykor villant is, hogy fenntartsa a hírnevét a jó zenék mellett, így tesz hát gyakran az énekesnő is, bár ez még egy visszafogottabb fotó róla.
Kattints a további képekért!

A királynőnek nem is konkrétan az énekessel, sokkal inkább a választott dalall volt problémája, ám végül akarata ellenére Elton John előadta a népszerű slágert.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak