Sztárok

Hiába törölte, Kim Kardashian az év photoshop bakiját követte el - Fotó

Néhány napja Khloe Kardashian sült fel a képeinek manipulálásával, most Kim Kardashianon öhög a világ. A kép hamar eltűnt az oldaláról, az internet azonban nem felejt.

Retus

Annyira tökéletesítették már a retusálást, hogy akár egy disszertációt is írhatnának róla. Már csak arra kellene ügyelniük egyeseknek, hogy ne bukjanak le folyton a röhejes bakijaikkal. Persze a Kardashian-Jenner család tagjairól van szó ismét, akik multimilliárdosok lettek a pózolásból. Még így is, hogy a napnál is világosabb, az a fajta tökéletesség, amit a közösségi oldalakon képviselnek, nem valós. Most épp Kim Kardashianon röhög a világ - ez a photoshop baki az ő szintjén nem férhetne bele - írja a TWN.hu.

Lapozz a kínos fotóért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.
Lifestyle
Nem elég, hogy az orosz-ukrán háború miatt így is illékony és instabil lábakon áll a világ békéje, Észak-Korea időről időre borzolja a kedélyeket.