Sztárok

Újabb sztárpár házassága futott zátonyra? Tápai Szabina és Kucsera Gábor elárulták, mi igaz a róluk terjedő pletykákból

Pár napja attól hangos az internet, hogy tönkrement Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága – a hírek szerint a két sportoló már nem is él együtt egy ideje, amit több ismerős is megerősített a különböző lapoknak, de most megszólalt a házaspár is, hogy mi igaz a pletykákból.

Újabb válás a láthatáron?

Gyakorlatilag már nincs olyan internet- vagy közösségi média felhasználó az országban, aki ne olvasott volna minimum egy cikket az egykori szépségkirálynő Kulcsár Edina és férje, Csuti válásáról. Edina ugyanis néhány napja sokkolta rajongóit azzal, hogy párjával együtt bejelentette, két gyermekük ellenére külön utakon folytatják életüket. Azóta kiderült az is, hogy az influencerre újra rátalált a szerelem, és egy másik híresség, a rapper G.w.M, azaz Varga Márk oldalán találta meg a boldogságot. A csavar az, hogy a zenészt és a szépségkirálynőt épp Csuti mutatta be egymásnak egykor, G.w.M pedig szintén házas, és gyerekei is vannak, így természetesen a rapper volt párjának is megvan a véleménye a friss szerelmesekről. Úgy tűnik tehát, hogy 2022-ben is folytatódik a tendencia, miszerint több híresség is véget vet kapcsolatának vagy épp házasságának – a minap újabb sztárpárról derült ki, hogy szerelmük zátonyra futott, legalábbis ismerőseik szerint. Tápai Szabina és Kucsera Gábor még 2013. július 28-án kötötték össze életüket, azóta pedig három gyermekük is született, Beni, Milla és 2021-ben Bella. Az egykori kézilabdázónő korábban már többször is beszélt arról, hogy bizony több nehézség is akadt házasságuk során, ám azt senki sem gondolta volna, hogy kapcsolatuk talán végleg tönkre is ment – Szabina és Gábor most tisztázták a helyzetet azzal, hogy megtörték a csendet és elárulták, mi igaz a híresztelésekből.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A madarak és fák napja alkalmából a természet szeretetéről beszélgettek a Duna népszerű beszélgetőműsora, a Ridikül vendégei. Oszter Alexandra arról mesélt, bár fiatalként a városi nyüzsgés éltette,...
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....