Megszólalt Kulcsár Edina új párjának felesége: a rapper volt kedvese elárulta, mit gondol G.w.M és a szépségkirálynő kapcsolatáról

Néhány nappal ezelőtt sokkolta rajongóit Kulcsár Edina: az egykori szépségkirálynő közösségi oldalain jelentette be, miszerint Csuti és ő válnak. Azóta az is kiderült, hogy Edina egy új férfi oldalán találta meg a boldogságot, aki azonban szintén házas, a celeb kedvéért viszont elhagyta feleségét.

Róluk beszél az egész ország

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Kulcsár Edina és Csuti két gyermekük, Medox és Nina ellenére sem tudták megmenteni házasságukat, így úgy döntöttek, külön utakon folytatják – ezt közösségi oldalaikon tudatták követőikkel, akik máig értetlenül állnak a dolog előtt, hiszen korábban éppen arról szóltak a hírek, hogy a sztárpár erőt nem kímélve dolgozik azon, hogy szerelmük ne érjen véget. „Egy évig küzdöttünk, de mivel mindkettőnknek más a szeretetnyelve, így elengedtük egymás kezét. Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbehozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment” – fogalmazott Edina. Akkor még hangsúlyozták, döntésükben nem játszott szerepet egy harmadik fél, azóta viszont az influencer ismét posztolt, ezúttal arról, hogy újra szerelmes: „Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik” – adta hírül Instagram-oldalán Edina egy közös fotóval boldogságát. Erről persze Csutinak is megvolt a maga véleménye, aki őszintén elárulta, mit gondol volt felesége új kapcsolatáról.

Lapozz a részletekért!

Oldalak