Sztárok

Kulcsár Edina újra szerelmes: közismert zenész rabolta el a modell szívét - Fotó

Az egykori szépségkirálynő néhány nappal ezelőtt a közösségi oldalán tudatta rajongóival: férjével, Csutival úgy határoztak, hogy külön utakon folytatják az életüket. A sztárpár válása sokakat meglepett, azonban legalább ekkora hidegzuhanyt jelenthet a 31 éves modell rajongóinak, hogy kedvencük szíve ismét foglalt: Kulcsár Edina ezúttal egy közismert rapper oldalán találta meg a boldogságot. Választottját már meg is mutatta a nyilvánosságnak.

Megrázó bejelentés

Olyan sebességgel történnek a meghökkentő események Kulcsár Edináék háza táján, hogy a 31 esztendős modell-influenszer rajongói csak kapkodják a fejüket. Nem is csoda, ha a hajdani szépségkirálynő tisztelői ezekben a napokban csak kullognak az események után, hiszen egymást követik a váratlan, meglepetésszerű hírek a celebritás magánéletével kapcsolatban. Kulcsár Edina, és férje, Szabó András "Csuti" múlt héten jelentették be, hogy bár számos kísérletet tettek válságba jutott házasságuk megmentésére, erőfeszítéseik végül kudarcba fulladtak, s úgy döntöttek: a jövőben külön utakon folytatják az életüket. Kulcsár Edina ugyanakkor mindkettejük nevében biztosította az érdeklődőket, hogy személyes viszonyuk nem romlott meg a fájdalmas döntés következtében, gyermekeik pedig természetesen a jövőben is sziklaszilárd hidat képeznek kettejük között.

"Egy évig küzdöttünk, de mivel mindenkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét. Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbe hozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment" - írta pár nappal ezelőtt született Instagram-posztjában a korábbi magyar szépségkirálynő, majd hozzátette: "Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk és, hogy szeretetteljes környezetet teremtsünk számukra. Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt is és neveljük a gyerekeket. Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, ráadásul egy ideje már tart ez az állapot, így kérünk szépen mindenkit, hogy tegyetek ti is így és kíméljetek meg minket a rosszindulatú és ítélkező kommentektől."

Lapozz, tudd meg, ki Kulcsár Edina új szerelme!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.