Hihetetlen, mennyire megváltozott a plasztikától a Bridget Jones sztárja: Renée Zellweger csak árnyéka egykori önmagának – fotók

Renée Zellwegert különleges adottságokkal áldotta meg a sors, ám a plasztikai műtéteket illetően nem tudott magának időben megálljt parancsolni. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az 52 éves színésznő a szépészeti beavatkozások legrosszabb mintapéldája.

Mi lett az arcával?

Noha Renée Zellweger számtalan díjnyertes filmben bizonyította már be a tehetségét, a többség leginkább Briget Jones karakterével azonosítja őt. A színésznő nagyon elhivatottan végzi a munkáját, így a szerep kedvéért és sikeréért drasztikus hízókúrába kezdett, amelynek következtében 15 kilót szedett fel – a fáradozás nem volt hiábavaló, ugyanis jelölték a legjobb női főszereplő kategóriájában az Oscaron és a Golden Globe-on. Persze a második film megjelenése után azonnal diétába fogott, és rendszeres testmozgás, valamint egészséges étrend mellett egy szempillantás alatt visszaszerezte a korábbi súlyát. Zellweger azonban nemcsak a filmvásznon, hanem a való életben is nagy átváltozóművész: az évek során csúnyán elszaladt vele a ló, már ami a plasztikai beavatkozásokat és a botox-kezeléseket illeti – igaz, ő még a szerencsésebbek kategóriájába tartozik. Bár a vonásai nem torzultak el, ma már egy teljesen más arc tekint vissza rá a tükörből, mint egykoron. Galériánkban akkor és most fotókkal megmutatjuk, hogyan vált felismerhetetlenné az évek során Renée Zellweger:

A színésznő első igazi szerepe A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér című filmben volt 1994-ben, de a széles körű ismertséget a 2001-es Bridget Jones naplója hozta el a számára. Azonban míg a karrierje zökkenőmentesen bontogatta szárnyait, a magánélete már sokkal több csalódást tartogatott.
Kattints a további képekért!

Nick Nolte pár évtizede nők millióit bolondította magába, sőt, 1992-ben a világ legszexibb férfijának is megválasztották. Ma már azonban teljesen eltorzult a külseje, és még a rajongók is simán elmennek mellette az utcán.

Leadfotó: Getty Images/Gianfranco Calcagno/FilmMagic

Oldalak