Közös nyilatkozatot tett Kulcsár Edina és G.w.M: mindent elmondtak a kapcsolatukról, ez a teljes igazság

Napok óta Kulcsár Edina és Csuti válása tartja lázban a közvéleményt, de talán még nagyobb port kavart az egykori szépségkirálynő váratlan bejelentése, miszerint a rapper G.w.M, polgári nevén Varga Márk személyében újra rátalált a szerelem. A pár először beszélt arról, hogyan indult a közös útjuk és mik a terveik a jövőre nézve.

Őszintén beszéltek a kapcsolatukról

Kulcsár Edina és Szabó András, azaz Csuti szakítására senki sem számított, az pedig végképp váratlanul ért mindenkit, hogy a korábbi magyar szépségkirálynőt máris eltalálta Ámor nyila. Az influencer szívét nem más, mint G.w.M rabolta el, aki kedveséhez hasonlóan szintén házasként lépett be a kapcsolatba: mint megírtuk, a zenész a komoly végzettséggel és tehetséggel rendelkező Nagy Melanie-t hagyta el Edináért. Az újdonsült sztárpár folyamatosan kap hideget-meleget a bejelentés óta, eddig azonban csak szórványosan kommentálták a kialakult helyzetet, most azonban kivételt tettek, és mindent elmondtak a kapcsolatuk kibontakozásáról, valamint arról, mi történt pontosan a feldúlt házaságokkal. A részletekért olvass tovább a galériában!

Edina és G.w.M története egy közös munkával indult: az influencer szerepelt korábban a rapper egyik klipjében, aki ezt követően segített neki beindítani az énekesi karrierjét. „Szeptember környékén Márk felhívta Csutit, mert nem volt meg neki a számom. Egy közös produkció ötletével keresett meg” – kezdte a Story Magazinnak Edina, akitől kedvese vette át a szót.
Kattints a további képekért!

Kulcsár Edina és Csuti sokáig küzdöttek a házasságukért, mindhiába. Az egykori szépségkirálynőre mindeközben ismét rátalált a szerelem, a hírre pedig most a volt férje is reagált.

Leadfotó: Instagram/ gwmmusic

Oldalak