Sztárok

G.w.M nem akármilyen nőt hagyott el Kulcsár Edináért: Melanie komoly végzettséggel rendelkezik, de tehetségkutatóban is feltűnt

Napok óta másról sem szólnak a hírek, mint Kulcsár Edina válásáról, valamint új kedveséről, a rapper Varga Márkról és a zenész exéről, Nagy Melanieról, akiről kiderült, hogy önállóan is megállja a helyét, sőt mi több, érdemes szót ejteni arról, ki is ő valójában.

Róluk szólnak a hírek, velük van tele a sajtó

Bizonyára nem mondunk újdonságot azzal, hogy Kulcsár Edina és Csuti úgy döntöttek, külön utakon folytatják életüket, amit közösségi oldalaikon jelentettek be. Szintén ott derült ki az is, hogy az egykori szépségkirálynőre újra rátalált a szerelem: Edina szívét nem más rabolta el, mint a rapper, G.w.M, azaz Varga Márk, aki azonban szintén házas volt. Volt párja nem más, mint Nagy Melane, akit főként csak G.w.M exeként emlegetnek, azonban azt csak kevesen tudják róla, hogy sokkal több ennél, és nem csupán egy nő, akit a zenész tartott el. Melanie a Fókusznak adott interjújában a minap elárulta, hogy komoly végzettséggel rendelkezik, azóta pedig az is kiderült róla, hogy van még egy rejtett tehetsége, amit ezidáig nem aknázott ki teljesen, habár sok-sok évvel ezelőtt bizony megpróbált befutni isteni adottságával.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.