Új műsort indít Kadarkai Endre

Vannak, akik hisznek a túlvilágban és vannak, akik nem. Mégis szinte mindannyian nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy vajon mi várhat ránk, ha majd véget ér az e világi életünk. Kadarkai Endre nem spirituális műsorral készül, és nem célja igazságot tenni, vagy akárcsak bármit is sugallni a folytatást illetően.

Történetek halálközeli élményekről

A Podpad podcastfelületén taláható Akik visszajöttek olyan embereket mutat be, akik tulajdonképpen meghaltak, de aztán mégis maradtak ezen a földön.

Mit láttak, mit hallottak, mit tapasztaltak? Egyáltalán jár-e mindez bármiféle élménnyel, vagy következik a mélysötét semmi? Milyen volt az életük a halálközeli élmény előtt és milyen lett utána? Mit tanított számukra a halál közelsége? És mit üzennek a többi embernek? Kell félnünk a haláltól? Mit érdemes és mit nem érdemes tennünk a földi létünk során?

Ezekre a kérdésekre keresi a választ Kadarkai Endre:

Az Akik visszajöttek 12 részből áll, és szerdánként kerülnek ki az új epizódok.

A műsor házigazdája

Kadarkai Endrét a legtöbben úgy ismerik mint a bárkit megnyitó riporter. Szinte minden interjújában feltárulnak olyan titkok, amikről az alany sosem beszélt nyilvánosan, de sok esetben baráti körben sem. Legyen szó civil (Nemadomfel/Csakazértis) vagy országos hírű (ArcKép, Világtalálkozó, Szavakon túl) alanyokat felvonultató műsorról. Döntési helyzetek, életbölcsességek, emberi viszonyok – ezek egy Kadarkai-interjú szinte kötelező „kellékei”.

Néhány idézet a műsorból:

„Lezártam kapcsolatokat, munkahelyet, mindent. A korábbi énem valamilyen szinten eltűnt.”

„Részemről akkor megszűnt az idő létezni. Azóta nem is használok karórát. Már nincs miért mérni az időt. Azóta minden percnek örülök.”

„Átalakult egy úttá az élmény, igyekszem ezen az úton járni. Utólag visszanézve látom, hogy annak idején nagy volt az egóm. Csak magammal foglalkoztam.”

„Először még nem a felszabadulást hozta: próbáltam megérteni, miért történt ez velem. Ám mostanra teljesen új embert csinált belőlem.”

„Előtte nem azt az életet éltem, amit kellett volna. Most utólag látom igazán, hogy nem volt boldog az életem.”

„A baleset előtt szar ember voltam. Lelki szemetesládának tartottam magam. És az hagyján, hogy meghallgattam az embereket, de tanácsokat is adtam. Hogy szerintem az ő életét hogyan kellene élni. Ma már nem mondom meg senkinek sem, hogy mit csináljon. Csak azt mondom: kérdezd meg magadtól, hogy jó-e ez Neked?”

Oldalak