Sztárok

Kiderült, mennyire durvulhat el Kulcsár Edina és Csuti válása: a szakértő elárulta, mit gondol a sztárpár szakításáról

Herkules Mónika szerint a szétválást a nők és a férfiak teljesen máshogy élik meg.

Így látja a helyzetet a válási szakértő

Kulcsár Edina és Szabó András, azaz Csuti nemrégiben jelentették be közösségi oldalaikon, hogy nem tudták megmenteni házasságukat, ezért úgy döntöttek, külön utakon folytatják életüket. „Egy évig küzdöttünk, de mivel mindkettőnknek más a szeretetnyelve, így elengedtük egymás kezét. Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbehozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment” – fogalmazott Edina. Akkor még hangsúlyozták, döntésükben nem játszott szerepet egy harmadik fél, azóta viszont kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő újra szerelmes: új párja nem más, mint a rapper G.w.M, azaz Varga Márk. Nos, Edina és Csuti szakítása azóta is beszédtéma, most pedig a Mokka műsorában a válási szakértő, Herkules Mónika elárulta, szerinte mennyire durvulhat el a sztárpár válása.

A SzépenVáljEl Válásközpont szakértője elárulta, szerinte lehet-e jól kijönni egy olyan válásból a feleknek, ami ekkora port kavart, hiszen Edina és Csuti bizony a nyilvánosság előtt élték házasságukat és most élik szakításukat is, így bőven kapnak hideget-meleget. Mónika úgy gondolja, ki lehet jönni jól is egy ilyen válásból. „Csuti és Edina is nyilván számoltak azzal, hogy ha szélesre tárjuk az ajtót és nagy belátást engedünk a magánéletünkbe, akkor bizony az ilyen nagy horderejű történések meg döntések mint házasság, válás, gyerekvállalás, ezek is kint lesznek a kirakatban”.
Kattints a további képekért!

Palya Bea már izgatottan várja, hogy a Sztárban sztár! színpadára léphessen. Kevesen tudják róla, de nem áll tőle messze az átváltozás művészete: vajon a showműsorban is sikerrel jár?

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.