Sztárok

Sztárban sztár: lerántotta a leplet Palya Bea, óriási titkot árult el magáról

Palya Bea már izgatottan várja, hogy a Sztárban sztár! színpadára léphessen. Kevesen tudják róla, de nem áll tőle messze az átváltozás művészete: vajon a showműsorban is sikerrel jár?

Jön az új évad

Mint azt a Femcafe.hu is megírta, 2022-ben vadonatúj évadával érkezik az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban sztár!: a TV2 óriási sikerrel futó, legutóbb 2020 őszén látható közönségkedvenc produkciójának 8. szériájában is tizenkét híresség száll harcba, hogy hétről hétre egy-egy újabb hazai vagy külföldi zenei legenda bőrébe bújva bizonyítson. A csatorna hivatalos közleményéből korábban már kiderült, hogy a műsor házigazdája ezúttal is Till Attila lesz, a zsűrit illetően azonban várható egy kis változás, ugyanis két tagot lecseréltek. Idén az ítészek között az előző évadban látható Kökény Attila és Papp Szabi mellett, Lékai-Kiss Ramóna és a Mintaapákból is ismert, Makranczi Zalán foglal majd helyet. Ráadásul most már további találgatásokra sincs szükség, hiszen a minap végre arra is fény derült, hogy kik azok a versenyzők, akikért a nézők hétről hétre izgulhatnak majd.

Olvass tovább, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.