Lifestyle

Bizarr testi adottság: olyan nagy a szája ennek a nőnek, hogy egészben be tud kapni egy almát

Samantha Ramsdell immár Guiness-rekorder is lett hatalmas szájával.

Ijesztően nagyra tudja tátani a száját

1,7 milliós követőtáborral rendelkezik a TikTokon Samantha Ramsdell. Azzal tudott ennyi embert meggyőzni arról, hogy kövessék őt a közösségi oldalon, hogy a videói nagyrészében mást sem csinál, mint eszik. Általában szendvicset, de előfordult már, hogy egy nagy adag sültkrumplit, fánkot vagy sajtburgert vett magához. De ez még nem minden: a lényeg, hogy a kaja minél nagyobb legyen, és minél inkább kitöltse az amerikai nő száját, ugyanis a Guiness Rekordok Könyve szerint neki van a legnagyobb szája a világon. Mutatunk egy videót a sok közül.


Ramsdell szinte bármit be tud kapni, szájában akár egy nagyobb alma is elfér. A 31 éves amerikai nő gyerekként nehezen fogadta el különleges testi adottságát, az iskolában sokan bántották miatta. De a tavalyi karanténidőszakban rájött, hogy nincs szégyellnivalója, és inkább előnyt kovácsolt a ritka adottságából. Azóta ezzel haknizik az interneten, ami állítólag remek bevételi forrásnak bizonyult.

A connecticuti nő nem hétköznapi szájmérete – a metszőfogai közti távolság a száj kitátott állapotában 6,52 centiméter – július óta hitelesített világcsúcs, ráadásul szélessége is elképesztő: több mint 10 centi. A rekorder elmondta: óriási érzés, hogy világcsúcstartó lett olyasmiben, amit korábban rejtegetni próbált. Immár ezt tekinti a legmenőbb testi adottságának.

Egy rendkívül ritka jelenség sokkolta az egészségügyi szakembereket Izraelben. Úgy hírlik, félmillió újszülött közül mindössze egyetlenegynél figyelhető meg hasonló - nem csoda hát, hogy még az orvosok sem voltak felkészülve arra, amit tapasztaltak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.