Lifestyle

Nostradamus jóslatai 2021-re: ezek a baljós dolgok várhatnak még ránk idén

Ha azt hittük, hogy a 2020-as év volt egy ideje a legrosszabb és leglesújtóbb a világot érintő problémák miatt, akkor tévedtünk – 2021 ugyanis olyanokat tartogat még számunkra a híres misztikus jós szerint, amire jobb, ha felkészülünk.

A látnok

Nostradamus nemcsak IX. Károly francia király udvari orvosa volt, hanem képzett csillagász-asztrológus, gyógyszerész, valamint misztikus jós, avagy látnok is – utóbbi tulajdonsága miatt vált az egész világon ismertté, hiszen baljós jóslatai közül az elmúlt években már több is beteljesült. Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatait A próféciák című könyvében hozta nyilvánosságra, amelyek a mai napig halálra rémisztik az embereket, hiszen ezek közül 465 év leforgása alatt számos bekövetkezett: ilyen volt például a francia forradalom vagy éppen Hitler felemelkedése, 2020-ra vonatkozóan pedig a koronavírus-járványra is utalt. Természetesen a 2021-es évre akadt pár jövendölése, galériánkban eláruljuk a legmegrázóbbakat!

Globális éhínség Nostradamus kijelentette, hogy a 2020-as évben nagy csapások várnak az emberiségre, de a nagyobb baj 2021-ben üti majd fel a fejét, méghozzá a globális éhínség képében. A jós szerint ez az éhínség lesz a legrosszabb, amellyel a világnak valaha szembe kellett néznie, a probléma pedig végül a társadalmi hierarchiák és a világi státus teljes megváltozásával és átrendeződésével fog végződni. Előrejelzésének pedig van alapja: a járvány már így is emberek millióit kényszerítette arra, hogy igénybe vegyék az élelmiszerbankokat, valamint jelentősen csökkent az élelmiszerellátás is.
Kattints a további képekért!

Míg a halál el nem választ… Szerelem, rózsaszín köd és boldogság helyett sokszor ez a mondat inkább kínkeserves szenvedéssel és fölösleges kitartással van tele. De miért? Minek maradsz benne egy rosszul működő párkapcsolatban?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az elismert előadó az egyik kiemelkedően felkavaró horrorfilmet dicsérte, és Stephen King máris ajánlott neki két másik alkotást, amit megnézhet.
Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!
Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.