Fashion&Beauty

Hallottál már a szépítő alvásról? Mutatjuk, mivel tudod felturbózni a hatást

Nincs is jobb annál, mint amikor kisimultam ébredhetünk. Mutatjuk, mivel tudod feldobni a szépítő alvás hatását. Nézd meg, miket ajánlunk!

Bizonyítottan van eredménye

Sokan kételkednek a szépítő alvásban, pedig attól függetlenül, hogy sokak számára butaságnak hangozhat elsőre, egy tudományosan is bizonyított dologról beszélünk. Korábban már beszámoltunk róla, hogy pontosan mi is a lényege, és hogyan működik, most pedig összeszedtünk egy alapfelszerelést, mind tárgyi kiegészítőket, mind pedig kozmetikumokat, amivel alaposan megdobhatjuk a hatását.

Egyáltalán nem mindegy, hogy mit viselsz és milyen környezetben alszol el. Hiába tartod be az időt, amelyet a szabály lefektet, ha nem megfelelő a környezet, ha kényelmetlen a pizsamád, és emiatt két óránként felkelsz, mert valami megzavar. Számtalan téren kell tennünk azért, hogy a pihenés tényleg megnyugtató és pihentető, eredményes legyen. Mutatjuk a kezdőlépéseket.

A LUSH Sleepy testápolója kifejezetten hatásosan segít abban, hogy maximálisan ellazulhass!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.