Egészség

Kell félni az edzőtermektől? Ennyire terjed a vírus kondizás közben

Erre kell figyelned!

Veszélyesebb?

Ebben a "nyálkás" időben már nem igazán van kedvünk a szabadban mozogni, éppen elég, hogy reggel be kell caplatnunk az esőben, ködben, sárban, szélben a munkahelyünkre. Nem csoda tehát, hogy az edzőtermek ősztől kezdve tömve vannak a sportolni vágyókkal. A jelenlegi vírushelyzet nem könnyíti meg a dolgunkat, hiszen szeretnénk egészségesek lenni és sportolni, ám itt a másik oldal is: a koronavírus cseppfertőzéssel terjed. Mennyire veszélyes ilyenkor felkeresni a konditermeket? Eláruljuk, lapozd fel galériánkat!

Van egy jó hírünk, ugyanis állítólag nem fenyeget minket sokkal nagyobb veszély az edzőtermi testmozgás tekintetében. Egy korábbi kutatásból kiderült, hogy 5 konditermet "tetszt jelleggel" megnyitottak a publikum számára, ahol közel 2000 önkéntes kéthetes váltásban sportolhatott a tavaszi/nyári szezonban.
Kattints a további képekért!

Müller Cecília tájékoztatása szerint az ellenszer mindenkinek ingyenes lesz.

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Egészség
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.