Egészség

Operatív törzs: ingyenes lesz a koronavírus elleni vakcina

Müller Cecília tájékoztatása szerint az ellenszer mindenkinek ingyenes lesz.

Rohamosan nő a fertőzöttek száma

"3928 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 94 916 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 84 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 2147 főre emelkedett, 22 823-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 69 946 fő. Az aktív fertőzöttek 25%-a, az elhunytak 30 %-a, a gyógyultak 27%-a budapesti. 5183 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 378-an vannak lélegeztetőgépen" - olvashatók a legfrissebb adatok a Koronavirus.gov.hu oldalán.

Müller Cecília az operatív törzs csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, a koronavírusban elhunytak közül hat százaléknak semmilyen alapbetegsége nem volt. Jelenleg azt látják, hogy a halálos áldozatok átlagéletkora 44 év. Müller hozzátette, egész Európa küzd a Covid-járvánnyal, és felhívta a figyelmet arra, hogy a jelenlegi veszélyhelyzetben fokozottan fontos, hogy mindenki betartsa a szabályokat. Beszélt többek között arról is, hogy az ellenszer ingyenes lesz majd.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Egészség
Lifestyle
A meleg nyári napokon természetes, hogy a klímát bevetve próbálunk megküzdeni a forrósággal, érdemes azonban csínját bánni vele!
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.