Lifestyle

Ez a különbség az optimista és a pesszimista emberek alvása között

Te melyik csoportba tartozol?

Optimizmus

Sokszor jó lenne csak fele annyira optimistának lenni, mint amennyire másokat hiszünk annak. Az állandó pozitív gondolkodás elsajátítása azonban nem egy egyszerű folyamat, úgy kell azt megtanulni, mint egy számunkra új idegennyelvet. Az ellentéte ennek a gondolkodásnak természetesen a mindig negatív képzetek, amikor úgy érezzük, hogy adott helyzetekből sosem fogunk kimászni és mindig minden rossz, ami velünk történhet. A kutatók ennek a két "csoportnak" az alvási szokásait vizsgálták, és meglepő eredményre jöttek rá.

A részletekért lapozz tovább!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Életkorunk előrehaladtával általában a szem körüli bőr kollagénveszteségét vesszük először észre, hiszen ilyenkor apró ráncok jelennek meg ezen a területen, a bőr pedig vékonyabbá, kevésbé rugalmassá...
Lifestyle
Sokféleképpen beilleszthető az étrendbe az a finomság, amit elsőre sokan tévesen egészségtelennek titulálnak, valójában azonban rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik.
Lifestyle
Vannak szobanövények, amelyek segítségével megszabadulhatunk a nem kívánt konyhai szagoktól amellett, hogy szépségükben is gyönyörködhetünk.