Heti horoszkóp: Váratlan szerelem érheti a Szüzet - 2019.08.12.- 08.18.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk augusztus 12-től 18-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Semmi bajod, ha szerelmeddel vagy gyerekeiddel egy távoli utazás résztvevője vagy - boldogságod határtalan. Nem csak szépséged feltűnő, de kedves, végtelen szeretettel teli mosolyod is, nem csoda, ha magad köré vonzod az ugyanilyen embereket! Mindez akkor is igaz, ha már túl vagy nyaralásodon, s mindezt a teremtőkedved munkádba teszed, ahol hosszú távú szerződéseket is aláírhatsz, építve a jövőt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nagyon rád fér a pihenés, az utazás, ha egy mód van rá, menj el, ha lehet messzire, tengeren túlra, külföldre! Vége a nehéz időszakodnak, mely türelmetlenné, feszültté tett, itt a megbékélés, elfogadás, hit és szeretet ideje. Élvezik is szeretteid, akiknek talán még ágyba is viszed a reggelit - amit régi, kedves mosolyod kísér - otthonodba a béke költözik. Igaz, minden meg van újítva, át van alakítva, ki van selejtezve.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A váratlanul érkező kölcsön lendületet ad, bár nincs kizárva, hogy egy titkos kapcsolatra szükséged van érkezéséhez. Ha teheted, iktass be egy utazást, melynek eszmei értéke sokkal nagyobb annál, mint amennyibe kerül! Csodás élményekben lehet részed, különleges emberekkel találkozva, talán fontos információkkal érkezve haza. Pároddal teljes az összhang, nincs most olyan, amit ne tudnátok megbeszélni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Párod, szerelmed fontossága előtérbe kerül, jönnek is az ötletek, mitől tehetnéd érdekessé neki a világot, mitől lobbanthatnád fel újra a régi lángot. Ne csodálkozz, ha sokat költesz most a szépségápolásra, ruhákra, divatos holmikra, aminek megvan az eredménye. Szerencsére van miből, munkád gyümölcse megérkezik, bár gyerekeid is feneketlen gödörnek tűnnek a kiadások tekintetébe, de hát mindig így van ez nyár végén!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nehéz munkádra koncentrálnod, mikor a másik nem, nem hagy békén, csodálatuk elkápráztat. Nagyon szép vagy, mosolyod elbűvöl mindenkit. Diplomáciai érzéked céljaid elérésében is tudod használni, mely mögött igaz tartalom van, elfogadásod, együttérzésed példaértékű. Nagyon jó veled beszélgetni, a benned levő nyugalom szavaidban is érezhetővé válik, nem csak tudásod, de bölcsességed is van.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Váratlan szerelem teheti különlegessé heted, avagy szerelmed/ gyerekeid találnak ki olyan dolgokat, melyek nem hagynak komfortzónádban, alaposan megmozgatnak. Szüleiddel, ha van rendeznivalód, érdemes belefognod, előző életekbeli segítségek itt vannak, olyan dolgok is helyre kerülnek, melyekkel eddig nem mertetek szembenézni. Amúgy is vonzanak most a titkok, akár titkos beszélgetések részesévé is válhatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Jobbnál jobb ötleteidet valósítsd meg, főleg, melyek otthonodat érintik! Barátaid is adhatnak jó tanácsokat, de az szinte biztos, hogy az elismerés nem marad el. A szép környezettel szinte megteremted a lehetőségét azoknak a tartalmas, talán nagy filozofálgatással teli beszélgetéseknek, melyre vágysz, ahol vezető egyéniséged is ki tud bontakozni, kézben tartva a csapatot. Ez minden más területre is igaz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Különleges emberekkel, különleges témákban való beszélgetés villanyoz fel - keresd a lehetőségeket, ne zárkózz be, engedd áramlani az információkat! Céljaidhoz, befektetéseidhez is kaphatsz útmutatót, aminek most van ideje, hisz bőségesen érkezik munkád gyümölcsének jutalma, főnököd akár még külön is utalhat át egy nagyobb összeget elismerése gyanánt. Összeszedett vagy, megbízható, jár a jutalom!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Napsugárként ragyogsz, még ha időnként el is bizonytalanodsz magadban, rád akar telepedni az a köd, az a megfoghatatlan érzés, mely nem a tied. Ha épp nyaralsz egy messzi országban, pihensz egy tengerparton, talán még ez segítségedre is van, hogy el tudj lazulni. Ha itthon vagy, egy vízparti séta, egy csöpögős film lehet támogatód, de egy szerelem is gyorsan visszahozza mindig mosolygós, hittel teli vidámságod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Különleges érzelmek találhatnak rád, melyeket igazából te keresel, nyitott vagy a világra. Leginkább egy szerelem formájában jön, melyre hosszú távon ne számíts! Meglehet, ahogy érkezik, úgy megy is, itt hagyva az izgalmai által megélt csodák pezsdítő energiáit. Gondoskodó szeretetedet gyerekeidnek is add, akik boldogan fogadják az ágyba vitt reggelit, s azokat a csodás meséket, melyek áradnak belőled.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Teljes harmóniában vagy magaddal, előző életekből érkező energiák töltenek, segítenek. Titkos dolgok izgalmai is feldobhatnak, melyeket érdemes keresned, fontos dolgokra találhatsz rá, akár családoddal, hazáddal kapcsolatban. Munkádba tedd be energiádat, a sikerek megmutatják, hogy érdemes, nyílnak az ajtók a problémák megoldásai előtt, nagyon sok kedves, önzetlen, adni akaró emberrel találkozhatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Egy utazás barátaiddal megszabadít minden rossz érzéstől. Ha többre nem jut, akkor iktass be velük egy kirándulást, több kávészünetet! Végletességed még mindig itt van, a túlzott pörgést váltja a lustaság, vagy épp fordítva. Ha itt az ideje, hogy telefonod, számítógéped vagy bármilyen híradástechnikai eszközt lecserélj, tedd meg, de egy autó vásárlásánál is minden segítséget megkapsz, hogy a legjobbat válaszd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!