Lifestyle

Instagramon szavazták meg a fiatal lány halálát - Végzett magával

A malajziai lány a követőire bízta a döntést.

Egy gombnyomás következménye

Egy 16 éves lány végzett magával Malajziában, miután az Instagram-profilján arra kérte a követőit, hogy szavazzanak élet és halál között. A válaszolók 69 százaléka a halálra szavazott. A kelet-malajziai rendőrség azt nyilatkozta, hogy a fiatal lány, (akinek nem árulták el a nevét) a fénykép megosztó alkalmazásban a következő üzenettel osztotta meg a szavazást a profilján. "Nagyon fontos, kérlek segítsetek választani élet/halál között." Miután a legtöbb szavazó a halált választotta, a lány megölte magát. A halála arra késztette az ügyvédet, hogy azok, akik a 'halálra' szavaztak az Instagramon, felelősségre vonhatóak és bűnösek legyenek az öngyilkossági ügyben. Malajzia ifjúsági és sportminisztere, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman elmondta, hogy a tragédia rávilágított arra, hogy szükség van az országban a mentális egészségre vonatkozó nemzeti szintű beszédekre és vitákra.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint ismét egy tanulmány készült, ami bebizonyította: a férfiak a szőke nőkre buknak. Kivéve, ha feleséget keresnek.
Lifestyle
A kicsik fejlődése során az úgynevezett nagymozgásoknak és a finommotorikának egyaránt kulcsszerepe van, hiszen ezek alapozzák meg a gyerekek mozgáskoordinációját és izmaik összehangolt működését. De...
Home&Design
Bár rengeteg meglepő belsőépítészeti trendnek lehettünk tanúi az elmúlt időszakban, el sem hiszed majd, mely szín fogja uralni idén a fürdőszobákat!