Te is így vagy vele? Az anyáknál jobban senki nem érzi, mi kell a babáknak

Mikor egy családba kisbaba érkezik, az újdonsült szülők semmihez sem fogható élményeket élnek át. Sok leendő édesanyán az utolsó hetekben erőt vesz a fészekrakó ösztön. Fáradhatatlanul rendezik át a lakást, hogy minden tökéletes legyen, mire megszületik a kicsi. Ezért a környezetet igyekeznek pihe-puha burokká varázsolni, létrehozni azt a melegséget és biztonságot, amit a baba az anyaméhben megszokott. (x)

Az élet első percei

Manapság a kórházban, amikor csak lehetséges, a szülés után azonnal az anya mellére teszik a babát, hiszen a bőrkontaktus élménye létfontosságú. A pici babák a testükön keresztül szerzik első tapasztalataikat a világról, ezért legszívesebben selyembe bugyolálnánk őket, hogy érzékeny bőrüket a lehető legjobban óvjuk.

Pelenka - az alapvető szükséglet

Nagy kihívás a babát egyszerre leheletfinom anyagokkal körülvenni, ideális hőmérsékletet biztosítani neki és a popsiját szárazon tartani. Az anyáknál jobban senki sem érzi, mi kell a babáknak. A pelenkánál nincs is alapvetőbb szükséglet a kisbabás mindennapokban, a választék pedig akkora, hogy csak anya fogja tudni, az ő kicsijének mikor, milyen méretre, típusra van szüksége. Az első szempont, amit a pelenkaválasztásnál figyelembe kell vennünk: hogyan illeszkedik a babára? Mivel az érzékeny köldököt sokáig óvni kell, bízzuk a védelmet köldökbarát kialakítású termékre.

A Pampers Premium Care tollpihe-puhaságú, csúcsminőségű pelenkát tervezett, mely extrém hosszú ideig szárazon tartja a kicsiket. A jól ismert Magical Pods nedvszívó csatornácskák gyorsan magukba szívják a nedvességet, így a baba bőre azonnal száraznak érződik, amiben a híg székletet felszívó hálós réteg extra védelmet nyújt. Hogy a pelenka belseje jól szellőzzön, olyan légáteresztő anyagokból készült, amik a megrekedt párát friss levegőre cserélik. Így akár 12 órán keresztül is komfortosan érezheti magát a baba, és ha eljött a tisztába tevés ideje, azt az elszíneződő nedvességjelző csík jelzi a pelenkán.

Fókuszban a bölcsik

A Pampers és a Rossmann jóvoltából most 3.000.000 forint értékben ökojátékokat, kültéri és beltéri fejlesztést nyerhet az a bölcsőde, amely a legtöbb szavazatot kapja a www.markasotletek.hu/Pampers weboldalon. A nyertes bölcsi az általa választott környezetbarát felújítást kapja, a II. és III. helyezettek pedig fél évre elegendő Pampers pelenkacsomaggal gazdagodnak. A szavazáshoz bárki csatlakozhat április 15. és június 16. között egy bármely Pampers termék Rossmann üzletben történő megvásárlása után.

„A Pampers Pure Protection pedig most dupla szavazatot ér, így nemcsak Milla popsiját kényeztetjük az elképesztően puha új pelussal, de már szavaztunk is, és drukkolunk, hogy a támogatás a legjobb helyre kerüljön! - meséli Tápai Szabina, aki áprilisban a Pampers bölcsődéket támogató programja mellé állt. - Boldogan csatlakoztunk a kezdeményezéshez, mert valóban rengeteg bölcsinek szüksége van a fejlesztésre, és minden anyagi támogatásnak örülnek. Az pedig különösen tetszik, hogy ezzel a programmal egy bölcsődét zöldebbé, környezetbarátabbá varázsolnak, mert már a kezdetektől érdemes a környezetvédelemre nevelni gyerekeinket, ha azt szeretnénk, hogy a jövőjük is élhető legyen.”

Legjobbat a babának

Gondosan válogatott, prémium minőségű alapanyagok és bőrgyógyászatilag tesztelt összetevők gondoskodnak a jó közérzetről és a babapopsi maximális biztonságáról. Az új megjelenésű Pampers Premium Care pelenkák már kaphatóak a Magyar Védőnők Egyesületének ajánlásával.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!