Sztárok

Vallomás: nehezen viseli a terhességet a mindenórás Szinetár Dóra

A színésznő elárulta, milyen a harmadik várandóssága.

Szinetár Dóra fizikailag nehezen éli meg a várandósságot

A 40 éves Szinetár Dóra, aki 2015-ben feleségül Makranczi Zalánhoz, jelenleg harmadik gyermekével várandós. A sokak által imádott színésznőnek már van két idősebb csemetéje, egy 20 éves fia, Marci és egy 10 éves lánya, Zorka. A pici, aki már a napokban megszülethet, Szinetár és Makranczi első közös gyereke.

"Marci fiamat húsz, a kislányomat pedig harminc évesen szültem. Teljesen más most, négy évtizeddel a hátam mögött babát várni. Fizikailag kicsit nehezebben élem meg, lelkileg viszont sokkal mélyebben tudok a pici fogadására készülni. Az ember ilyenkor már egészen máshol tart fejben. Anno nem filozofáltam sokat a bennem zajló folyamatokról, de most értem, hogy mi történik velem és megérint a dolog" - mesélte a színésznő, majd folytatta.

"Nem vagyok parázós anyuka, soha nem volt például légzésfigyelőnk. Most sem tárazok be mindenféle bababiztonsági kütyükből, de a férjemmel egy olyan megoldást választottunk, amivel hosszú távon biztosíthatjuk az egész család egészségét. Már tíz évvel ezelőtt is elgondolkodtam az őssejt levételen, akkor ez elmaradt, de most élünk ezzel a lehetőséggel. Megkaptam a levételhez szükséges kis csomagot a Czeizel Intézetben, mert a sejteket az FH Biobankban tároljuk majd. Már ma is olyan sokrétűen hasznosítja az orvostudomány – súlyos égési sérüléseknél akár az egész bőrfelületet helyre lehet hozni – és ki tudja, mi minden lesz még gyógyítható az őssejtekkel tíz-tizenöt év múlva. Ráadásul nem csak a kisfiamat és a szűk családomat óvhatom az őssejt levétellel: genetikai egyezés esetén bajba jutott barátaimon, ismerőseimen is segíthetek" - tette még hozzá a gondos édesanya.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Magyartanárok Egyesületének abszolút nem tetszik az érettségi átalakítása. Tény, hogy a magyar érettségi ment át a legnagyobb változtatásokon.
Sztárok
Bár Katalin hogylétéről március óta szinte semmit sem hallani, a brit királyi család rajongóinak kedélyét pár napja egy fotó borzolta fel: sokan a kép miatt következtetnek arra, hogy a hercegné...
Lifestyle
Ha neked is egy életre eleged van abból, hogy a galambok és a többi madár a kertedbe vagy épp a teraszra piszkít, esetleg teljesen tönkreteszik a repülő betolakodók a veteményest, akkor van egy jó...