Wossala Rozina igazán tud élni! Egy borbirtokon készül az új évadra

A mára saját fővárosi étteremmel és népszerű főzőműsorral büszkélkedhető étteremtulajdonos és zsűritag a Szekszárdi Borvidéken töltődött fel az új évadra. Wossala Rozina a szálkai Borbirtoktól kapott meghívást az étterem megnyitása alkalmából. (x)

Csodás környezet és finom falatok

A felkérést örömmel fogadta el Rozina, aki a szombat esti, borkóstolóval egybekötött zártkörű vacsorára kétféle különleges menüsorral készült: a Lajvér borokhoz kitűnően illő nyúltekercset és rozé kacsamellet, majd posírozott körtét szolgált fel. Helyzete nem volt egyszerű, mivel a vacsora fényét négy különböző típusú bor emelte, és a menünek minddel összhangba kellett kerülnie.

Rozina természetesen rutinosan és könnyűszerrel küzdötte le ezt az akadályt is, a vendégek legnagyobb megelégedésére. Az étteremtulajdonos színes programokkal és elfoglaltságokkal teli ősznek néz elébe, így különösen fontos számára a feltöltődés. Ezt a Lajvér Borbirtok éttermében kellemes légkörben, a hivatásának élve tehette meg Rozina. Neki is köszönhető, hogy a meghívott vendégek jóllakottan távoztak a fergeteges hangulatú este végén.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!