Lifestyle

85 éves! Nagyon durva teste van a világ legidősebb body builderének

Mindenki példát vehetne róla.

A világ legöregebb testépítője

A Guinness Rekordok Könyve

Guinness Rekordok Könyve a világ legnagyobb rekordgyűjteménye, amely olyan nemzetközileg elismert és hitelesített rekordokat jelentet meg, amelyek az emberi teljesítőképesség vagy a természet szélsőségeiként jönnek létre.

Jim Arrington 1932. szeptember elsején született az USA-ban, vagyis most 85 éves. A Világ Legöregebb Testépítője címet 83 esztendősen és 6 naposan, 2015-ben nyerte el. Egyébként azóta sem tudta senki letaszítani a trónjáról, mert a Guinness Rekordok Könyvének 2018-as kiadásában is ugyanezen titulus alatt fog szerepelni - írja az upi.com. Bár a férfin abszolút látszik, hogy már nem mai csirke, olyan szépen karbantartja a külsejét, hogy sok fiatal elszégyellheti magát mellette. Félelmetesen durva!

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Videó: youtube.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.