Ezt a módszert biztos nem próbáltad álmatlanság ellen - Pedig hat!

Ha eddig semmi nem vált be, adj egy esélyt ennek!

Álmatlan állapot

Biztosan sokunkkal megtörtént már, hogy hullafáradtan dőltünk be az ágyba, mégsem tudtunk elaludni. Ennek általában az lehet az oka, hogy az agyunk még nem kapcsolt ki. A sok kérdés, az elmúlt nap eseményeinek újrapörgetése vagy épp a holnap tervezése eléggé lefoglalja elménket, így annak sajnos nem könnyű pihennie. Pedig, ha másnap ismét munkába kell mennünk, elengedhetetlen, hogy felfrissülten ébredjünk. A mihamarabbi ellazulást semmiképpen se gyógyszerekkel segítsük elő, inkább próbáljunk ki alternatív módszereket, például a Reikit.

Mi az a Reiki?

A Reiki egy japán szerzetes által kidolgozott kézrátételes gyógymód az 1920-as évekből, a békés állapot és a harmónia megteremtésére szolgál a testben. Habár mint minden alternatív gyógymódnak, ennek is vannak szkeptikusai, de a stressz oldására vagy fájdalom enyhítésére állítólag beválik a módszer. Alvási problémákkal küzdőknek egyértelműen javasolt, mert az agyunkra koncentrálódik, pontosabban annak a lenyugtatására, "megtisztítására".

Lapozz, hogy megtudd, hogyan lazulhatsz el!

Fotó: liveinternet.ru

Oldalak

Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.
Fashion&Beauty
Érdemes egyet beszerezned erre a szezonra, mivel laza, kényelmes, és egyben vagány stílust képvisel.
Lifestyle
A Skorpió tudja meg: nem csalnak a megérzései! Napi horoszkóp!