Channing Tatum felesége olyan forró öltáncot nyomott le, hogy tátva maradt a szánk - Videó

Channing Tatum a világ egyik legszexisebb fickója, többek között ő játszott a nők milliói által körberajongott Magic Mike című filmben - éppenséggel egy sztriptíztáncost. Ebben a videóban azonban nem ő sztriptízel, hanem a felesége. Leesik az állad, milyen jól nyomja!

Channing Tatum felesége káprázatos

Jenna Dewan-Tatum helyében bizonyára sok nő lenne, hiszen a férje a Magic Mike című film főszereplője, Channing Tatum. Ráadásul ismeri a humort, mert egy műsor kedvéért bevállalt egy forró táncot, amelyben férje táncstílusát parodizálja, nem is akárhogyan. Úristen, ez ám a szexi házaspár, tagadhatatlan! :)

Ha neked is tetszett, mindenképpen oszd meg másokkal is!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: és Leadfotó: youtube.com

Oldalak

Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.